Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja chętnie,ale jestem wolny tylko popołudniami raczej nie wcześnie niż 17ta w zależności do dnia.....

w tych godzinach to tez mam czas wiec jak cos to sie zalapie ;)

Napisano

heloł

17 to troche pozno jak na dalsze wyprawy(aczkolwiek wiem ze to nie od Was zalezy .. chociaz w sumie na upartego to mozna

mozemy sie zgadać na jazde po jakiejś bliższej okolicy .. albo na te haudy :Dłaj not to moze czwartek

a co do wycieczki porannej -no ja tą 10 to dałem tak zeby nie zniechęcić

jeśli o mnie chodzi to optimum to jest 7/8 ,jeśli trzeba to moge być wcześniej

bo lubie jezdzić rano -włąsnie dlatego ze chłodno

ok ,to napisz dayus czy pasuje centrum np. na rynku w srode o 8? 7?

noi najlepiej niech sie jeszcze ktoś zgłosi kto zna ta trase na te paprocany,(albo jakas inna sensowną) i bedzie dyspozycyjny na ta godzine

a Majkel i Kasumi >pasuje wam czwartek koło 17 ? jesli tak to gdzie ?

pozdro!

ja

Napisano

a Majkel i Kasumi >pasuje wam czwartek koło 17 ? jesli tak to gdzie ?

pozdro!

ja

I tu się zaczynaja problemy:)W czwartek to tak o 19tej będę wolny...

W srodę będe raczej wcześniej wolny no i piątek możliwym,że już od południa....

Napisano

O 8 raczej by mi pasowala w środę (zalezy,czy nei zacznę robic amora) Bo jeszcze do Bytomia dojechać(mam jakies 40km). A jedzie ktos na jutrzejsza mase na DSD? Z Bytomia jest wyjazd (z Rynku) o 12:00?

• 2 tygodnie później...
Napisano

@KAROL - jakis zaał mi licznik,jakbym go dorwał,to z ząbkami idzie do mamusi w woreczku!!!

Nie żebym się czepiał, ale co mamusia robi w woreczku? :)

Napisano

SorX.... idzie do mamusi z ząbkami w woreczku <_<

Ale juz mam nowa SIGMĘ BC1200.

Jak z wyjazdem,za tydzień bede juz w domku to mozemy cos sklecic...

Napisano

Witam!

jestem z Zabrza, jezdze troche po Beskidach, glownie w weekendy. Jakby ktos szukal chetnych na wyjazd to chetnie dolacze :P

W najblizszym czasie planuje natomiast wypad na 3-4 dni miedzy 17 a 21 lipca.

Kierunek: Korbielow, Sucha Beskidzka, Zawoja, Orawa na Slowacji.

Dojazd pociagiem, dalej rowerem po gorach...

Noclegi w kwaterach prywatnych, 15-20zl

Dystanse- na ile starczy sil :) mysle ze ok 40-80km dziennie, zaleznie od pogody i terenu.

Wiem, ze to w srodku tygodnia i nie kazdemu pasuje, moze jednak znajdzie sie ktos chetny zeby dolaczyc?

Krzysiek

Napisano

Witam!

jestem z Zabrza, jezdze troche po Beskidach, glownie w weekendy. Jakby ktos szukal chetnych na wyjazd to chetnie dolacze :)

W najblizszym czasie planuje natomiast wypad na 3-4 dni miedzy 17 a 21 lipca.

Kierunek: Korbielow, Sucha Beskidzka, Zawoja, Orawa na Slowacji.

Dojazd pociagiem, dalej rowerem po gorach...

Noclegi w kwaterach prywatnych, 15-20zl

Dystanse- na ile starczy sil :) mysle ze ok 40-80km dziennie, zaleznie od pogody i terenu.

Wiem, ze to w srodku tygodnia i nie kazdemu pasuje, moze jednak znajdzie sie ktos chetny zeby dolaczyc?

Krzysiek

Hej. Zbliżone mam plany, ale dokładnie bedę wiedział dopiero we wtorek. Raczej wolałbym wypad weekendowy. Masz już jakąś ciekawa trasę? Pozdrawiam

Napisano

Hej. Zbliżone mam plany, ale dokładnie bedę wiedział dopiero we wtorek. Raczej wolałbym wypad weekendowy. Masz już jakąś ciekawa trasę? Pozdrawiam

Co do trasy, to wstepny plan jest taki:

Ujsoly-Przelecz Glinka-Jezioro Oravskie-Korbielow. Jazda glownie asfaltem ze wzgledu na dystans.

2 dzien terenowo: Hala Miziowa, moze wdrapie sie na Pilsko, potem czerwonym na Hale Rysianke i w dol w strone Jelesni.

3 i moze 4 dzien: trasy terenowe pomiedzy Koszarawa, Sucha Beskidzka, a Babia Gora. Jest gdzie jezdzic, predzej zabraknie czasu niz tras :)

Nastepny weekend z mojej strony niestety odpada, poniewaz 22.07 - 29.07 bede w Zakopanem, rowniez z rowerem.

Gdyby jednak udalo Ci sie wygospodarowac wolne troche wczesniej, to zapraszam.

Napisano

Witam

Nazywam sie Marcin, mam 21 lat i mieszkam w Katowicach:) Jezdze glownie rekreacyjnie ale na jakies wypady rowerowe jestem jak najbardziej chetny

pozdrawiam

Napisano

Witam

Nazywam sie Marcin, mam 21 lat i mieszkam w Katowicach:) Jezdze glownie rekreacyjnie ale na jakies wypady rowerowe jestem jak najbardziej chetny

pozdrawiam

hej hej;)

jak jezdzisz rekreacyjnie to mozna pojezdzic;) np. w parku chorzowskim...sa wakacje wiec mozna;) tak wogole to niestety nie mam nikogo kto by lubil pojezdzic gdzies dalej;/

wiec jak bo co to pisz mozna sie zgadac

Napisano

To super, w parku chorzowskim dosc czesto bywam na rowerku, wiec mozna sie jakos zgadac

ja tam jestem praktycznie codziennie wiec napisz tylko kiedy bedziesz i mozna razem posmigac

Napisano

ja tam jestem praktycznie codziennie wiec napisz tylko kiedy bedziesz i mozna razem posmigac

Oki to najlepiej zgadajmy sie dokladnie na gg. moj numer to 4939684

Napisano

Ja lubię dalej i jestem z Dąbrowy. Na Dolinki Krakowskie możemy się zgadać bo od dłuższego czasu plauję się tam przejechać. Jak coś to pisz na gadu (1428888).

Napisano

Planuje wypad do krakowa na sobote i niedziele (ten lub nastepny weekend). Czy ktos jest chętny?

Shogun dolinki krakowskie to ten sam kierunek (miejsce) czy tylko nazwa podobna?

Napisano

Takie coś wymyśliłem: mapka.

Mam nadzieję, że się podoba. Proponuję termin 22-23 lipiec.

A wczoraj byliśmy z Oktankiem i Wolfikiem na fajnej wycieczce. Mieliśmy jechać do Pszczyny i z powrotem a wylądowaliśmy w Beskidach, gdzie chcąc wjechać na Szyndzielnię wylądowaliśmy na górze Stołów (1035 m.n.p.m.). Czas i brak wody niestety nie pozwoliły nam na dowleczenie się na sam szczyt ale i tak był to hardkor biorąc pod uwagę drogę jaką szliśmy (na fotkach). Wróciliśmy pociągiem z Bielska.

Zdjęcia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Napisano

a pod ta gorke wjezdzaliscie czy wchodziliscie? <_<

Wpłynęliśmy kajakiem :)

w czwartek/piatek czegos nie planujecie?

Czemu nie? Można się do Częstochowy przez Miasteczko Śląskie przejechać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...