Majkel Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 ja chętnie,ale jestem wolny tylko popołudniami raczej nie wcześnie niż 17ta w zależności do dnia..... w tych godzinach to tez mam czas wiec jak cos to sie zalapie
dayus Napisano 24 Czerwca 2006 Napisano 24 Czerwca 2006 a ja bym wolal rano,bo o 10-12 to sie usmazymy.
rurokura Napisano 24 Czerwca 2006 Napisano 24 Czerwca 2006 heloł 17 to troche pozno jak na dalsze wyprawy(aczkolwiek wiem ze to nie od Was zalezy .. chociaz w sumie na upartego to mozna mozemy sie zgadać na jazde po jakiejś bliższej okolicy .. albo na te haudy łaj not to moze czwartek a co do wycieczki porannej -no ja tą 10 to dałem tak zeby nie zniechęcić jeśli o mnie chodzi to optimum to jest 7/8 ,jeśli trzeba to moge być wcześniej bo lubie jezdzić rano -włąsnie dlatego ze chłodno ok ,to napisz dayus czy pasuje centrum np. na rynku w srode o 8? 7? noi najlepiej niech sie jeszcze ktoś zgłosi kto zna ta trase na te paprocany,(albo jakas inna sensowną) i bedzie dyspozycyjny na ta godzine a Majkel i Kasumi >pasuje wam czwartek koło 17 ? jesli tak to gdzie ? pozdro! ja
Kasumi Napisano 24 Czerwca 2006 Napisano 24 Czerwca 2006 a Majkel i Kasumi >pasuje wam czwartek koło 17 ? jesli tak to gdzie ? pozdro! ja I tu się zaczynaja problemy:)W czwartek to tak o 19tej będę wolny... W srodę będe raczej wcześniej wolny no i piątek możliwym,że już od południa....
dayus Napisano 24 Czerwca 2006 Napisano 24 Czerwca 2006 O 8 raczej by mi pasowala w środę (zalezy,czy nei zacznę robic amora) Bo jeszcze do Bytomia dojechać(mam jakies 40km). A jedzie ktos na jutrzejsza mase na DSD? Z Bytomia jest wyjazd (z Rynku) o 12:00?
Vinc Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 coż, fajnie było ale sie skończyło:( http://www.bikefoto.pl/nowe_show_img.php?id=16045
dayus Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 @KAROL - jakis zaał mi licznik,jakbym go dorwał,to z ząbkami idzie do mamusi w woreczku!!!
Vinc Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 @KAROL - jakis zaał mi licznik,jakbym go dorwał,to z ząbkami idzie do mamusi w woreczku!!! Nie żebym się czepiał, ale co mamusia robi w woreczku?
dayus Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 SorX.... idzie do mamusi z ząbkami w woreczku Ale juz mam nowa SIGMĘ BC1200. Jak z wyjazdem,za tydzień bede juz w domku to mozemy cos sklecic...
kmp Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Witam! jestem z Zabrza, jezdze troche po Beskidach, glownie w weekendy. Jakby ktos szukal chetnych na wyjazd to chetnie dolacze W najblizszym czasie planuje natomiast wypad na 3-4 dni miedzy 17 a 21 lipca. Kierunek: Korbielow, Sucha Beskidzka, Zawoja, Orawa na Slowacji. Dojazd pociagiem, dalej rowerem po gorach... Noclegi w kwaterach prywatnych, 15-20zl Dystanse- na ile starczy sil mysle ze ok 40-80km dziennie, zaleznie od pogody i terenu. Wiem, ze to w srodku tygodnia i nie kazdemu pasuje, moze jednak znajdzie sie ktos chetny zeby dolaczyc? Krzysiek
Vinc Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Witam! jestem z Zabrza, jezdze troche po Beskidach, glownie w weekendy. Jakby ktos szukal chetnych na wyjazd to chetnie dolacze W najblizszym czasie planuje natomiast wypad na 3-4 dni miedzy 17 a 21 lipca. Kierunek: Korbielow, Sucha Beskidzka, Zawoja, Orawa na Slowacji. Dojazd pociagiem, dalej rowerem po gorach... Noclegi w kwaterach prywatnych, 15-20zl Dystanse- na ile starczy sil mysle ze ok 40-80km dziennie, zaleznie od pogody i terenu. Wiem, ze to w srodku tygodnia i nie kazdemu pasuje, moze jednak znajdzie sie ktos chetny zeby dolaczyc? Krzysiek Hej. Zbliżone mam plany, ale dokładnie bedę wiedział dopiero we wtorek. Raczej wolałbym wypad weekendowy. Masz już jakąś ciekawa trasę? Pozdrawiam
kmp Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Hej. Zbliżone mam plany, ale dokładnie bedę wiedział dopiero we wtorek. Raczej wolałbym wypad weekendowy. Masz już jakąś ciekawa trasę? Pozdrawiam Co do trasy, to wstepny plan jest taki: Ujsoly-Przelecz Glinka-Jezioro Oravskie-Korbielow. Jazda glownie asfaltem ze wzgledu na dystans. 2 dzien terenowo: Hala Miziowa, moze wdrapie sie na Pilsko, potem czerwonym na Hale Rysianke i w dol w strone Jelesni. 3 i moze 4 dzien: trasy terenowe pomiedzy Koszarawa, Sucha Beskidzka, a Babia Gora. Jest gdzie jezdzic, predzej zabraknie czasu niz tras Nastepny weekend z mojej strony niestety odpada, poniewaz 22.07 - 29.07 bede w Zakopanem, rowniez z rowerem. Gdyby jednak udalo Ci sie wygospodarowac wolne troche wczesniej, to zapraszam.
wolfik Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Witam Nazywam sie Marcin, mam 21 lat i mieszkam w Katowicach:) Jezdze glownie rekreacyjnie ale na jakies wypady rowerowe jestem jak najbardziej chetny pozdrawiam
Oktanek Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Witam Nazywam sie Marcin, mam 21 lat i mieszkam w Katowicach:) Jezdze glownie rekreacyjnie ale na jakies wypady rowerowe jestem jak najbardziej chetny pozdrawiam hej hej;) jak jezdzisz rekreacyjnie to mozna pojezdzic;) np. w parku chorzowskim...sa wakacje wiec mozna;) tak wogole to niestety nie mam nikogo kto by lubil pojezdzic gdzies dalej;/ wiec jak bo co to pisz mozna sie zgadac
wolfik Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 To super, w parku chorzowskim dosc czesto bywam na rowerku, wiec mozna sie jakos zgadac
Oktanek Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 To super, w parku chorzowskim dosc czesto bywam na rowerku, wiec mozna sie jakos zgadac ja tam jestem praktycznie codziennie wiec napisz tylko kiedy bedziesz i mozna razem posmigac
wolfik Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 ja tam jestem praktycznie codziennie wiec napisz tylko kiedy bedziesz i mozna razem posmigac Oki to najlepiej zgadajmy sie dokladnie na gg. moj numer to 4939684
Shogun Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Ja lubię dalej i jestem z Dąbrowy. Na Dolinki Krakowskie możemy się zgadać bo od dłuższego czasu plauję się tam przejechać. Jak coś to pisz na gadu (1428888).
GeeRbiL Napisano 17 Lipca 2006 Napisano 17 Lipca 2006 Planuje wypad do krakowa na sobote i niedziele (ten lub nastepny weekend). Czy ktos jest chętny? Shogun dolinki krakowskie to ten sam kierunek (miejsce) czy tylko nazwa podobna?
Shogun Napisano 17 Lipca 2006 Napisano 17 Lipca 2006 Podobny kierunek. Tu masz mapki: http://www.shogun.avx.pl/trasy/dolinki_krakowskie/trasa.htm Zawsze można coś pokombinować o np. do Krzeszowic albo Olkusza podjechać pociągiem i zaliczyć i Dolinki Krakowskie i sam Kraków. Jeśli chodzi o termin to dla mnie im wcześniej tym lepiej bo się doczekać nie mogę
Shogun Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 Takie coś wymyśliłem: mapka. Mam nadzieję, że się podoba. Proponuję termin 22-23 lipiec. A wczoraj byliśmy z Oktankiem i Wolfikiem na fajnej wycieczce. Mieliśmy jechać do Pszczyny i z powrotem a wylądowaliśmy w Beskidach, gdzie chcąc wjechać na Szyndzielnię wylądowaliśmy na górze Stołów (1035 m.n.p.m.). Czas i brak wody niestety nie pozwoliły nam na dowleczenie się na sam szczyt ale i tak był to hardkor biorąc pod uwagę drogę jaką szliśmy (na fotkach). Wróciliśmy pociągiem z Bielska. Zdjęcia: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Majkel Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 fajny wypad. a pod ta gorke wjezdzaliscie czy wchodziliscie? w czwartek/piatek czegos nie planujecie?
Oktanek Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 wyprawa byla super;) pogoda dopisala trasa tez bardzo fajna taka spontaniczna
Shogun Napisano 19 Lipca 2006 Napisano 19 Lipca 2006 a pod ta gorke wjezdzaliscie czy wchodziliscie? Wpłynęliśmy kajakiem w czwartek/piatek czegos nie planujecie? Czemu nie? Można się do Częstochowy przez Miasteczko Śląskie przejechać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.