Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

katowice - wspólna jazda...

proponuję dziś jazdę do róży w chorzowskim parku.

wieczorem, projektor już montują :(

no bo trzeba mecz ogladnac:P jak by nie ta pogoda ......cos wisi to bym sie wybral.....

Napisano

no bo trzeba mecz ogladnac:P jak by nie ta pogoda ......cos wisi to bym sie wybral.....

Spoko - ja się wybieram! Nie wiem czy na rowerku, bo droga powrotna może być trudna-cokolwiek miałoby to znaczyć :(

Napisano

Przypominam ze to nie jest FORUM pilkarskie i gadki o jakichs telebimach sa nie mile tu widziane :D a zreszta przeciez na tych szmaciarzy SZKODA CZASU! Ja tam wole sobie wypoczac niz meczyc wzrok gapiac sie na te lamagi! :P

Napisano

a ja niecierpie pilki noznej od urodzenia,to jest sport dla glupic - 11 debili lata za pilką <lol>.

Dzis bylem na DSD moim 28" rumakiem i niestety zlapalem "lacia", ost raz jade takim bikiem w takie tereny :/ W dodatku ie mialem sprzetu naprawczego,ale znalazlem dobrych ludzi.

Napisano

:D DObra ide w kimano jutro na maratonik do Węgierskiej 3mejcie kciuki bo bedzie straaasznie błotnisto zapewne :D i kulać jakiś wypad !! pozdro :)

OT :Ja tam nie płacze że Polacy przegrali bo patriotycznei postawiłem kase na Ekwador :twisted:

Napisano

;) DObra ide w kimano jutro na maratonik do Węgierskiej 3mejcie kciuki bo bedzie straaasznie błotnisto zapewne :) i kulać jakiś wypad !! pozdro :P

Pochwal się, co tam Twomark wymyślił w górkach? Jakie refleksje? Masz jakieś fotki? Pozdrawiam

Napisano
DObra ide w kimano jutro na maratonik do Węgierskiej 3mejcie kciuki bo bedzie straaasznie błotnisto zapewne :D

Hi Cub_S !! no ja tez jestem ciekaw cos tam zwojowal lub zwojowaliscie w tej wegierskiej :) walnij tu jakims opowiadaniem z tej imprezy :P na pewno jeszcze pojechal tez kolega Marnon bo chyba takiej okazji to by nie przepuscil, co? :P pozdro

Napisano

Marnon miał jechać jednak niestety mu sie rozchorowało :)

Maratonik był niezły . Oznaczenie trasy spoko organizajca też bardzo przyzwoita . Jednak wiele do zyczenia pozostawiało rozmieszczenie bufetów :025: . Trasa liczyła 43 km , pierwszego bufetu nie moglismy się doczekać bo był chyba koło 29-30 km a następny z 5 km dalej ... jednym słowem dysmózgowie organizatora

Trasa była stosunkowo cięzka , sporo długich i męczących podjazdów a dodatkowym utrudnieniem było wszędobylskie blotko bo w sobote i piątek tam lało :glare:. Pozatym było niezle gdybym nie wypieprzyl naszczęscie nic poważnego ale sporo sińców i zadrapań bo szlifowałem 3m po asfalcie [ piasek na asfalcie a chciałem nadgonić i przy za dużej prędkości weszłem w zakręt :) ]

Trasa zaczynała się ciekawie na początku z 200m asfaltu a potem zaraz 1,5km "ściana" ułożona z płyt ażurowych.

Wyników niestety nie mam jeszcze bo nie czekalismy bo wracalismy zaraz do domu . Mam nadzieje że w najbliższym czasie pojawią się na necie :)

Pozdro , postaram sie w najbliższym czasie wrzucić jakieś foty

Zapomniałem dodać że startowało mało zawodników jednak czołówka była bardzo mocna.

Był między innymi team MTB SILESIa ( Czarnota , Brzóżki itd) , Prygiesówny Był ten gośc z dredami kótry w tamtym roku jeżdził dla Kelly'sa razem z Bieniaszem , Towamrki miały mocną obstawę ,był też KTM ... pierwsza 15 była naprawde na najwyzszym poziomie mimo tak niewielkiej imprezy .

A sprzęt wyglądał tak .... fotka pokazuje jak było na trasie

84xn.th.jpg

Prawie jak czysty ..... :)

Napisano

Cub_S ale sciema z ta fotka :D przeciez Ty masz czarny rower a nie brazowy :lol: To nie Twoj !! :lol: dzieki za relacje! Milo slyszec takie sprawozdanko ale nie milo miec w perspektywie sciganie sie z tymi wszystkimi pochlaniaczami nagrod :angry2: No to sie bede musial bardzo mocno zastanowic czy aby mialbym szanse jakbym se startnal w takim maratoniku :D no wlasnie a jak tam moja grupa wiekowa? Mam nadzieje ze ktos tez startowal bo nie chcialbym byc jedynym i w dodatku bezkonkurencyjnym :lol: pozdro

Napisano

Spoooookojnie o to bym sie nie bał , w twojej grupie na pewno też maiłbys niezłych konkurentów . O ile sie nie myle to ten gośc z KTMa :D startował w twojej kategorii

A co do kategorii to pierwsza była troche hardkorowa od 17-29 :angry2: czyli w swojej raczej bym musiał być strasznym wymiataczem żeby coś zdziałać.

Pozdrawiam

Napisano

Cub_S, no to mnie "pocieszyles" tym gostkiem z KTM :) ja tu myslalem ze jak troche potrenuje to bedzie luz a tu okazuje sie ze jakies wymiatacze tez sa w mojej grupie wiekowej :) no coz, od lipca ostro biore sie za jezdzenie i trzeba bedzie w koncu zorganizowac jakis fajny integracyjny wypad :)

Napisano

Hej!Jeździ tu ktoś na rowerze?? Co tu taka cisza?Od jakiegoś czasu obserwuje temat i czekam aż sie ludzie zaczną umawiać na krótkie jazdy w tyg. do maks. 2-3 godz.pedałowanie wieczorkiem póki jasno..i nic..cisza jak makiem zasiał!Nie jeździcie na codzień?

Napisano

Jezdzimy :D ja co prawda troche jestem uziemiony przez sesje ale juz od 02-07-2006 jestem wolny na jakis czas i na pewno bede organizowal wypady :) wiec cwiczcie forme ;)

Napisano

no ale ja nie mówię o weekendowych dłuższych wypadach tylko krótkich w tygodniu. Od początku lipca mam urlop,wiec ja i mój rower będziemy w innej części Polski:) A jestem z Katowic tak na marginesie:) Wieć na krótkie wypady gorzej dojedżać do innych miast (kwestia czasu-czyli jego małej ilości:) Ale jestem mobilny,pakuje rower do auta i jadę ghdzie trzeba. Aha pracuję w Zorach więc tam też sie mogę z kimś ustawić....

Napisano

no niezle Cub's przemalowałes ten swoj bike :D właśnie kiedy m/w planiujecie jakis wypad w beskid np taki 1 dniowy trip :>

pozdro 4 all

Napisano

Może ktoś ma ochotę na wypad w Beskidy w sobotę. Proponowana wycieczka: Wisła-Równica-Brenna-Błatnia-Karkoszczonka-Szczyrk-kolejką na Skrzyczne-Malinowska Skała-Zielony Kopiec-Wisła Malinka-Wisła

Napisano

hej! Pikul ,co sobie w koło zrobiłeś ?

no ja w beskidy jak najbardziej ,tylko ze odpadam na dzien dzisiejszy -do poniedziałku mam zajecia totalne .. ;]

ale od poniedziałku południa+odespania tych 3 dni ,jestem wolny .. wiec sie zgłosze

moze jakaś trasa do pszczyny ? albo nad paprocany ? ktoś zna tamte okolice ?

wiem ze wygodny jestem ,ale jeszcze tam nie byłem ,a moze ktos akurat wie jak tam jechać z centrum/ligoty/panewnik/ochojca/kost. itd.:)

tob.chetnie bym sie przejechał

no chyba ze ma ktoś ochote na eksploracje haud;) w kierunku rudy śląskiej ,to tez jest opcyja

Napisano

Do Paprocan to ja jade pod koniec lipca na Festiwal, pisze sie ktos? Ale moge sie skoczyc teraz w przyszlym tygodniu z Wami.

Napisano

Do Paprocan to ja jade pod koniec lipca na Festiwal, pisze sie ktos? Ale moge sie skoczyc teraz w przyszlym tygodniu z Wami.

hmmm .. kto wie co bedzie na festiwalu .. jesli coś fajnego ,to kto wie .. moze akurat bede w domu ,to podskocze

a teraz -fajnie by było

zatem moze tak niesmiało wstepnie a konkretnie

sroda o 10 na rynku w centrum ,pasuje ? czy niebardzo ? jak nie to daty ( w tym tygodniu ,poza 29(tylko popołudnie/południe) -mam rano zebranie),a od pierwszego lipca wybywam

jak ktoś ma jakieś pomysły na inne srednio długie wycieczki po okolicy (ok.60 km +-30)to niech daje znać

w piatek tez jestem dostepny od rana

pozdro! i czekam na odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...