Skocz do zawartości

[Katowice] wspolna jazda!

titit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no tak, teraz już wiadomo, najważniejsza integracja na łonie...

no tak tak :( przeciez o to chodzi aby sie integrowac z bikerkami :D

dayus nie wiem czy jedziemy do LAZ :D ale wszystko wskazuje ze tak ale podkreslam ze moj wyjazd jest uzalezniony od pogody :P pada = nie jade, pogoda = jade :)

Napisano

zeby nie zapeszyc: dzis tez mialo padac a na razie pogoda rewelka. oby tak w niedziele bylo :(

mam tez pytanko: czy przed wyjazdem ktos pomogl by mi przerzutki podregulowac? bym podjechal np. jutro i by sie je troche podkrecilo. ewentualnie jesli to nie jest duzo zabawy to jakos przed samym wyjazdem moze... (przy okazji bym sie nauczyl bo jak dam do serwisu to nic z tego nie bedzie).

PS. SPDki zakupione - jezdzi sie rewelacyjnie! powinienem dotrzymac Wam kroku :P

PS2. Panowie z Katowic i Chorzowa - gdzie sa jakies fajne sklepy z duza oferta ciuchow? dzis wpadne do Twomarku (Chorzów) ale tam oprocz masy rowerow i czesci to niewiele widzialem ostatnio... prosilbym o info na priv zeby nie offtopic'owac :D

Napisano

Już teraz moge powiedzieć ,że nie jade W niedziele w domu najprędzej będe o 9:00 to raczej za późno :P .No nic może załapie się na kolejną wycieczke jeśli będzie .Szerokiej drogi nie pozabijajcie sie :)

Napisano

Jednak mój wyjazd w góry wypalił wieć .... niestety nie pojawie się na nedzielnej wycieczce :036:

Pozostaje życzyć przejezdnych ścieżek :P , mniej piachu niz ostatnio i fajnej pogody

Pozdro

Napisano

Szkole póki co zaliczyłem, śrube kupiłem więc jutro serwis bika i pojawie sie w niedziele chyba że będzie lało wtedy pewnie nikt nie pojedzie ;)

Napisano

Jutro jade po smar,bo mi sie skonczył,przeczyszcze naped i rowerek bedzie gotowy. Szkoda,ze sztcya niedotarła na czas.

Czyli jadą...:

30-04-2006 - titit, Alvaren, Puma [JFK], Pikul, rurokura, Majkel, dayus

Prognoza pogody na niedziele, miejsc. Łazy: http://www.okolica.pl/index.php/miejscowos...1/mst/%C5%82azy

Nie ma deszczu do 18,wiec mam nadzieje,ze tak zostanie, temperaturka tez fajna :033:

Napisano

hi! ja tak na 5 sekund, oczywiscie jesli osoby te ktore wypisal dayus jada to szykuje sie fajna paka :) tylko nie mam pewnosci co do pogody ktora zapodal kolega bo ja zawsze sprawdzam w innym zrodle i najgorsze ze sie sprawdza to zerknijcie i co powiecie, na czas kiedy to pisze to leje :)POGODA to bedziemy w kontakcie,pozdrawiam i zycze milej soboty, nara

Napisano

Panowie!!

Jeszcze raz, więcej optymizmu co do pogody. Ludzie wykazujący taką postawę więcej w życiu osiągają. Nawet jeśli Wam pogoda nie wypali, pojeździjcie w okolicach Swojego domu, żeby nie przemoknąć, i jednocześnie mieć możliwość szbkiego powrotu do domu w razie załamainia pogody. Po takiej wycieczce podzielcie się swoimi pozytywnymi emocjami na tym forum, a na pewno każdy z Was coś fajnego napisze. Pozdrawiam Was serdecznie- niezłomnie wierzący w sprzyjającą aurę Arek!! :)

P.S. Ze względu na zajęcia na uczelni będę jęździł w sobotę po południu po parku bez względu na pogodę :) , a wszytskim chmurą pokazuje :022: żeby Wam pogoda w niedziele dopisała.

Napisano

Tak jak mówi Arek pogoda musi być ładna , pomyślcie pozytywnie to będzie . Więcej opytmizmu a bedzie lampa :D

A co do prognozy z okolica.pl mi się w miare zawsze sprawdza , ostantio jak jechalismy na jure też tam sledziłem przebieg aury :D

To udanej wyprawy koledzy !! :)

Napisano

Ja odpadam .. nie mam przedniej przerzutki :) a jazda na jednym blacie raczej nie będzie za przyjemna .. miłej wyprawy życze :D

Napisano

ja odpadam bo nie mam ciuchow na jazde w chlodzie/deszczu :)

a na slonce pomimo optymistycznego podejscia nie licze. moze przesuniemy wyjazd na poniedzialek lub srode? ponoc ma byc lepiej. a jutro niech jada maniacy sobie gdzies :P

bo nie wiem czy mam liczyc na cud, ze slonce wyjdzie i siedziec dzis w domu. czy pojechac na urodzinki znajomego i potem niestety nie dam rady wrocic na tyle wczesnie zeby byc o 7.00 na dworcu jesli bedzie pogoda :>

iseurm.jpg

nie wyglada to zbyt ciekawie :)

Napisano

witam wszystkich

niestety z powodów osobistych zmuszony jestem zrezygnować z jutrzejszej wyprawy

zycze Wam wszystkim ładnej pogody i powodzenia

pozdrawiam

adam jurasz

Napisano

To ile nas juz zostalo 0,50 czy 0,25 chetnego (nie chetnych:p)<lol>

Ja licze na pogode i nie przyjmuje do wiadomosci zlej pogody!!!

Napisano

hihihi, nie ma jak optymizm :angry2:

BTW jesli ktos by sie gdzies wybieral 1go lub 3go maja w sloneczna pogode to niech napisze. w miare mozliwosci dolacze. ja jade sie dzis integrowac ze znajomymi w bielsku :)

milej przejazdzki jutro :)

Napisano
Widze że wszyscy wykruszają więc może sie zastanowimy czy wogole jedziemy bo zostały już 3 osoby czy tam 4..........

hmmm no fakt trzeba przemyslec, z jednej strony mnie nosi i chcialbym jechac ale z drugiej strony to jak maja zaby z nieba leciec to nie wiem czy gra jest warta swieczki i nie pisze dlatego ze nie mam nic z dlugim rekawem na taka pogode tylko dlatego ze moze byc nie przyjemnie z deszczem na twarzy i przemoczonych ciuchach, czyli zostala nas tylko trojka, to co robimy? szybka decyzja!

Napisano

Ustalenia ustaleniami ale jutro z rana bedzie lało i nikt sie nie pojawi ....... najlepiej bedzie przełożyć wyjazd na termin kiedy pogoda będzie oki wtedy więcej osób pojedzie.........

Napisano

kurcze, fakt max glupia sprawa wynikla z tym wyjazdem :( szkoda ze niejaki Arek ma uczelnie bo podejrzewam ze by tez cos wymyslil. To wiecie co, aby nie ryzykowac ze bede sam na dworcu i pozniej jezdzil w dodatku w deszczu, poprostu napisze ze - NIE RYZYKUJE :P jak sie w ciagu dnia wyklaruje pogoda to sie na pewno gdzies blizej wybiore a wyjazd na Jure na razie dla mnie idzie w odstawke. Mysle ze niebawem cos nowego sie wyluje i wkoncu wspolnie gdzies wyskoczymy bo pogoda dopisze :P pozdrawiam

Napisano

Oby jutro było ładnie ... (tarnów) mam dość klepania programów w kółko po 12h :/

Robi się gdzieś tak dłużej (60km?) przejechać!

Wyśmienitej pogody życze! Będę za was trzymał kciuki!

Napisano

Ale pogoda taka że za sekundke sie może rozpadać dayus :025:

Dobra ja schodze z rowerkiem i wiooo w górki mam nadzieje że tam nie będzie tak żadnie :035: [naiwność ;) ]

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...