titit Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Napisano 28 Kwietnia 2006 no tak, teraz już wiadomo, najważniejsza integracja na łonie... no tak tak przeciez o to chodzi aby sie integrowac z bikerkami dayus nie wiem czy jedziemy do LAZ ale wszystko wskazuje ze tak ale podkreslam ze moj wyjazd jest uzalezniony od pogody pada = nie jade, pogoda = jade
Majkel Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 zeby nie zapeszyc: dzis tez mialo padac a na razie pogoda rewelka. oby tak w niedziele bylo mam tez pytanko: czy przed wyjazdem ktos pomogl by mi przerzutki podregulowac? bym podjechal np. jutro i by sie je troche podkrecilo. ewentualnie jesli to nie jest duzo zabawy to jakos przed samym wyjazdem moze... (przy okazji bym sie nauczyl bo jak dam do serwisu to nic z tego nie bedzie). PS. SPDki zakupione - jezdzi sie rewelacyjnie! powinienem dotrzymac Wam kroku PS2. Panowie z Katowic i Chorzowa - gdzie sa jakies fajne sklepy z duza oferta ciuchow? dzis wpadne do Twomarku (Chorzów) ale tam oprocz masy rowerow i czesci to niewiele widzialem ostatnio... prosilbym o info na priv zeby nie offtopic'owac
Bizon Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Już teraz moge powiedzieć ,że nie jade W niedziele w domu najprędzej będe o 9:00 to raczej za późno .No nic może załapie się na kolejną wycieczke jeśli będzie .Szerokiej drogi nie pozabijajcie sie
Cub_S Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Jednak mój wyjazd w góry wypalił wieć .... niestety nie pojawie się na nedzielnej wycieczce Pozostaje życzyć przejezdnych ścieżek , mniej piachu niz ostatnio i fajnej pogody Pozdro
Alvaren Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Szkole póki co zaliczyłem, śrube kupiłem więc jutro serwis bika i pojawie sie w niedziele chyba że będzie lało wtedy pewnie nikt nie pojedzie
dayus Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Jutro jade po smar,bo mi sie skonczył,przeczyszcze naped i rowerek bedzie gotowy. Szkoda,ze sztcya niedotarła na czas. Czyli jadą...: 30-04-2006 - titit, Alvaren, Puma [JFK], Pikul, rurokura, Majkel, dayus Prognoza pogody na niedziele, miejsc. Łazy: http://www.okolica.pl/index.php/miejscowos...1/mst/%C5%82azy Nie ma deszczu do 18,wiec mam nadzieje,ze tak zostanie, temperaturka tez fajna
titit Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Napisano 28 Kwietnia 2006 hi! ja tak na 5 sekund, oczywiscie jesli osoby te ktore wypisal dayus jada to szykuje sie fajna paka tylko nie mam pewnosci co do pogody ktora zapodal kolega bo ja zawsze sprawdzam w innym zrodle i najgorsze ze sie sprawdza to zerknijcie i co powiecie, na czas kiedy to pisze to leje POGODA to bedziemy w kontakcie,pozdrawiam i zycze milej soboty, nara
Arek Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 Panowie!! Jeszcze raz, więcej optymizmu co do pogody. Ludzie wykazujący taką postawę więcej w życiu osiągają. Nawet jeśli Wam pogoda nie wypali, pojeździjcie w okolicach Swojego domu, żeby nie przemoknąć, i jednocześnie mieć możliwość szbkiego powrotu do domu w razie załamainia pogody. Po takiej wycieczce podzielcie się swoimi pozytywnymi emocjami na tym forum, a na pewno każdy z Was coś fajnego napisze. Pozdrawiam Was serdecznie- niezłomnie wierzący w sprzyjającą aurę Arek!! P.S. Ze względu na zajęcia na uczelni będę jęździł w sobotę po południu po parku bez względu na pogodę , a wszytskim chmurą pokazuje :022: żeby Wam pogoda w niedziele dopisała.
Cub_S Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Tak jak mówi Arek pogoda musi być ładna , pomyślcie pozytywnie to będzie . Więcej opytmizmu a bedzie lampa A co do prognozy z okolica.pl mi się w miare zawsze sprawdza , ostantio jak jechalismy na jure też tam sledziłem przebieg aury To udanej wyprawy koledzy !!
Pikul Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja odpadam .. nie mam przedniej przerzutki a jazda na jednym blacie raczej nie będzie za przyjemna .. miłej wyprawy życze
Alvaren Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Ja biore się za serwis i jutro powininem byc gotowy do wyprawy
Majkel Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 ja odpadam bo nie mam ciuchow na jazde w chlodzie/deszczu a na slonce pomimo optymistycznego podejscia nie licze. moze przesuniemy wyjazd na poniedzialek lub srode? ponoc ma byc lepiej. a jutro niech jada maniacy sobie gdzies bo nie wiem czy mam liczyc na cud, ze slonce wyjdzie i siedziec dzis w domu. czy pojechac na urodzinki znajomego i potem niestety nie dam rady wrocic na tyle wczesnie zeby byc o 7.00 na dworcu jesli bedzie pogoda :> nie wyglada to zbyt ciekawie
rurokura Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 witam wszystkich niestety z powodów osobistych zmuszony jestem zrezygnować z jutrzejszej wyprawy zycze Wam wszystkim ładnej pogody i powodzenia pozdrawiam adam jurasz
dayus Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 To ile nas juz zostalo 0,50 czy 0,25 chetnego (nie chetnych:p)<lol> Ja licze na pogode i nie przyjmuje do wiadomosci zlej pogody!!!
Majkel Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 hihihi, nie ma jak optymizm BTW jesli ktos by sie gdzies wybieral 1go lub 3go maja w sloneczna pogode to niech napisze. w miare mozliwosci dolacze. ja jade sie dzis integrowac ze znajomymi w bielsku milej przejazdzki jutro
Alvaren Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Widze że wszyscy wykruszają więc może sie zastanowimy czy wogole jedziemy bo zostały już 3 osoby czy tam 4..........
titit Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 Widze że wszyscy wykruszają więc może sie zastanowimy czy wogole jedziemy bo zostały już 3 osoby czy tam 4.......... hmmm no fakt trzeba przemyslec, z jednej strony mnie nosi i chcialbym jechac ale z drugiej strony to jak maja zaby z nieba leciec to nie wiem czy gra jest warta swieczki i nie pisze dlatego ze nie mam nic z dlugim rekawem na taka pogode tylko dlatego ze moze byc nie przyjemnie z deszczem na twarzy i przemoczonych ciuchach, czyli zostala nas tylko trojka, to co robimy? szybka decyzja!
Alvaren Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Ustalenia ustaleniami ale jutro z rana bedzie lało i nikt sie nie pojawi ....... najlepiej bedzie przełożyć wyjazd na termin kiedy pogoda będzie oki wtedy więcej osób pojedzie.........
titit Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 kurcze, fakt max glupia sprawa wynikla z tym wyjazdem szkoda ze niejaki Arek ma uczelnie bo podejrzewam ze by tez cos wymyslil. To wiecie co, aby nie ryzykowac ze bede sam na dworcu i pozniej jezdzil w dodatku w deszczu, poprostu napisze ze - NIE RYZYKUJE jak sie w ciagu dnia wyklaruje pogoda to sie na pewno gdzies blizej wybiore a wyjazd na Jure na razie dla mnie idzie w odstawke. Mysle ze niebawem cos nowego sie wyluje i wkoncu wspolnie gdzies wyskoczymy bo pogoda dopisze pozdrawiam
dayus Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 - A ja Wam gadam,ze jutro nie bedzie padać... Ide kombinowac na jutro jakąs trasę...
Stary Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Oby jutro było ładnie ... (tarnów) mam dość klepania programów w kółko po 12h :/ Robi się gdzieś tak dłużej (60km?) przejechać! Wyśmienitej pogody życze! Będę za was trzymał kciuki!
dayus Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Za co trzyamsz kciuki,skoro nikt nie jedzie?!<roll>
dayus Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 U mnie nie pada,drogi sa suche,jest swietnie
Cub_S Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 Ale pogoda taka że za sekundke sie może rozpadać dayus :025: Dobra ja schodze z rowerkiem i wiooo w górki mam nadzieje że tam nie będzie tak żadnie :035: [naiwność ] Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.