marnon Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 a witamy witamy kolege Arka widze ze awansowałeś sprzętowo ze Scotta na Wigry3 zawsze o takim marzyłem no Panowie p.Arek dbał o dobre humory uczestników wyprawy szkoda że nie moge jechać teraz z wami...
Alvaren Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Mogę was pocieszyć że zapowiadają na niedzielę deszcz :/ kto ma pozyczyć błotniczek ???
hxm Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 hejka witam p Arka doloczeles do nas niezle jak tam powrot i kondycja po wypadzie panowie? pozdro 4 all
dayus Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 jechał ktos na bilece ze szkolna znizka? Pytam,bo jestem ciekaw ile Was to wyszlo.
titit Napisano 25 Kwietnia 2006 Autor Napisano 25 Kwietnia 2006 Hi! no jestem w szoku kogo tu widzimy BRAWO dla tego Pana! widze ze znowu poruszona zostala sprawa koszulki za 2 zł no to sie rospeta ponownie burza mozgu u Vinca marnon nie bedzie tak zle bo jak bedzie tak jak zapowiada nas pierwszy forumowy synoptyk Alvaren to bedziemy siedziec w domu i patrzec na szprychy stojacego w przedpokoju roweru ja niestety w tym momencie wymiekam bo nie mam wielu rzeczy na taka pogode ale to mowie otwarcie ze jak bedzie deszcze to nie pojawie sie na wypadzie, w tym momencie kto chce jechac to niech jedzie i nie patrzy na innych - poprostu umawiajcie sie i w droge !! ok, znikam do roboty wiec do nastepnego razu, pozdrawiam ps. hxm co do kondycji to nie sprawdzalem bo jeszcze nie bylem na kole ale miesnie troche byly takie watowate jak wyjechalismy z dworca to zapodalismy sobie KEBABA i chcielismy jechac do parku chorzowskiego ale zebralo sie na deszcz i jakas piaskowa zawieruche wiec sobie darowalismy dayus co do biletow to wejdz na strone PKP i tam jest opcja CENA wiec podziel ja na 2 i wyskoczy Ci cena z legitka, my bralismy wycieczkowe a to jest 33% mniej, nara
Majkel Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 dayus co do biletow to wejdz na strone PKP i tam jest opcja CENA wiec podziel ja na 2 i wyskoczy Ci cena z legitka, my bralismy wycieczkowe a to jest 33% mniej, nara niestety 50procentowa znizka juz od paru lat jest zniesiona - aktualnie dla mlodziezy szkolnej jest 37% jesli bedzie padac to ja tez odpadam niestety. pozdrawiam
lachol Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Jezeli będzie jakaś ciekawa wyprawa to Tarnowskie Góry się piszą
Arek Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Co do mojej kondycji, to chyba nie jest źle- po prostu czuję, że żyje i gdyby nie to, że musiałem dzisiaj dłużej posiedzieć w pracy, pewnie bym sobie zalczył kilka kółek po parku. Jeszcze jedno dla wybierających się 30.04 na wypad; Panowie trochę optymizmu , co do pogody, bo czy ona jest aż tak bardzo konieczna! Przecież liczy się przygoda
dayus Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 @lachol - dopisz sie do listy na 30.04! Tak pozatym to witam ZIOMALA (ja w prawdzie Tworóg,ale co tam...)
Majkel Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 co do pogody, bo czy ona jest aż tak bardzo konieczna! Przecież liczy się przygoda dla osob takich jak ja, ktore nie maja ciuchow rowerowych (czy ogolnie sportowych) to pogoda jest raczej wymagana - przeciez nie pojade w skorzanej kurtce i glanach oby bylo fajnie...
Vinc Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Hi! no jestem w szoku kogo tu widzimy BRAWO dla tego Pana! widze ze znowu poruszona zostala sprawa koszulki za 2 zł no to sie rospeta ponownie burza mozgu u Vinca marnon nie bedzie tak zle bo jak bedzie tak jak zapowiada nas pierwszy forumowy synoptyk Alvaren to bedziemy siedziec w domu i patrzec na szprychy stojacego w przedpokoju roweru ja niestety w tym momencie wymiekam bo nie mam wielu rzeczy na taka pogode ale to mowie otwarcie ze jak bedzie deszcze to nie pojawie sie na wypadzie, w tym momencie kto chce jechac to niech jedzie i nie patrzy na innych - poprostu umawiajcie sie i w droge !! ok, znikam do roboty wiec do nastepnego razu, pozdrawiam ps. hxm co do kondycji to nie sprawdzalem bo jeszcze nie bylem na kole ale miesnie troche byly takie watowate jak wyjechalismy z dworca to zapodalismy sobie KEBABA i chcielismy jechac do parku chorzowskiego ale zebralo sie na deszcz i jakas piaskowa zawieruche wiec sobie darowalismy dayus co do biletow to wejdz na strone PKP i tam jest opcja CENA wiec podziel ja na 2 i wyskoczy Ci cena z legitka, my bralismy wycieczkowe a to jest 33% mniej, nara Titit muszę cie rozczarować. Nie ma mowy o żadnej burzy mózgu, skoro mózgu brak. Lata swoje robią, a ciagłe bezmyślne pewdałowanie, spowodowało jedynie komiczny przyrost masy mieśniowej. Szare komórki wyglądają jak asfalt u madziarów. A koszulki się nie czepiałem, tylko pytałem poważnie, bo ta, do której mi podałeś mi linka wygladała podobnie. P.S. Te buty i skarpetki dodawali gratis???
Alvaren Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja się pisze na słońce i deszcz ...... chociaż też nie mam ochraniaczy na buty i mam przeciekającą przeciwdeszczówkę w końcu nie śmigacie tylko w słoneczko chyba że tak
titit Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Napisano 26 Kwietnia 2006 Vinc wyluzuj troche z tymi tekstami na forum bo to robi sie mala wiocha a przeciez my z takiej nie pochodzimy, co nie? wiec napisz na moje GG co chcesz, jakie wyjasnienia lub poczekaj jak sie spotkamy na kole w parku to Ci wszystko opowiem ze szczegolami Alvaren ja nie mam nawet deszczowki wiec jak mialbym smigac? w krotkim rekawku? wiem ze z cukru nie jestem ale fajnie miec 50 pln-ow w kapsie a nie oddac je pani w aptece na razie zapowiadaja na necie sloneczko wiec nic nie wskazuje ze bedzie padac milego dnia, nara
titit Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Napisano 27 Kwietnia 2006 tak obserwuje pogode na onecie i cos czuje ze ... lepiej nic nie mowic bo sie zapeszy jakby co to te osoby na razie sa zapisane i jesli planujecie ten wyjazd to pomalu potwierdzajcie, ja z mojej strony moge powiedziec tylko tyle ze jest to uzaleznione od pogody wiec DESZCZ = NIE JADE oto lista: 30-04-2006 - titit, Alvaren, bizon, Puma [JFK], Pikul, Cub_S, rurokura, Majkel, dayus, lachol
Bizon Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Oczywiście że jak deszcze nie jade ,jutro będe wiedział na 100 % co z wyjazdem także odezwe się
Pikul Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja nie wiem czy pojade .... przednia przerzutka mi siadła :025: jak wykombinuje do soboty jakąś nowa to pojade ...
Vinc Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Vinc wyluzuj troche z tymi tekstami na forum bo to robi sie mala wiocha a przeciez my z takiej nie pochodzimy, co nie? wiec napisz na moje GG co chcesz, jakie wyjasnienia lub poczekaj jak sie spotkamy na kole w parku to Ci wszystko opowiem ze szczegolami Alvaren ja nie mam nawet deszczowki wiec jak mialbym smigac? w krotkim rekawku? wiem ze z cukru nie jestem ale fajnie miec 50 pln-ow w kapsie a nie oddac je pani w aptece na razie zapowiadaja na necie sloneczko wiec nic nie wskazuje ze bedzie padac milego dnia, nara Jak Ci odpowiedzieć! Jakie wyluzuj, jaka wiocha, kompletnmie nie wiem o czym do mnie rozmawiasz! Czy deszcz czy nie ja i tak jadę na jure na biku, ale w piątek i bedę sia tam woził aż do środy:). Wyślij mi smsa z numerem komórki, bo nie mam!!! Pozdro
lachol Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 @lachol - dopisz sie do listy na 30.04! Tak pozatym to witam ZIOMALA (ja w prawdzie Tworóg,ale co tam...) Niestety 30 nie mogę czeka mnine parapetówa ale jeśli tylko będę mógł pojadę i pewnie zwerbuje kulku ziomków z TG i okolic Pozdrawiam
Vinc Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Jak Ci odpowiedzieć! Jakie wyluzuj, jaka wiocha, kompletnmie nie wiem o czym do mnie rozmawiasz! Czy deszcz czy nie ja i tak jadę na jure na biku, ale w piątek i bedę sia tam woził aż do środy:). Wyślij mi smsa z numerem komórki, bo nie mam!!! Pozdro ups, znaczy się w sobotę jadę
Alvaren Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Nie wiem czy pojade bo urwalem srube z zacisku od hampla :/ powiem w sobote czy usterka usunięta
Majkel Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Vinc, cytowaniem samego siebie mnie rozwaliles jak pogoda dopisze to moze kumpla wyciagne. niestety zadnych bikerek nie znalazlem (tzn jest jedna ale z makrokeszem i ma slaba forme)
titit Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Napisano 27 Kwietnia 2006 jest jedna ale z makrokeszem i ma slaba forme) Majkel wez ja przeciez nie liczy sie jakis makrokesz i forma lecz fajny wypad i intergracja na lonie natury wiec zapros ochotniczke na wypadzi i bedzie GIT
ro35 Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Majkel wez ja przeciez nie liczy sie jakis makrokesz i forma lecz fajny wypad i intergracja na lonie natury wiec zapros ochotniczke na wypadzi i bedzie GIT notak, teraz już wiadomo, najważniejsza integracja na łonie...
Vinc Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Vinc, cytowaniem samego siebie mnie rozwaliles jak pogoda dopisze to moze kumpla wyciagne. niestety zadnych bikerek nie znalazlem (tzn jest jedna ale z makrokeszem i ma slaba forme) A ten makrokesz, to jakaś zaraźliwa wysypka? A co do formy, to się nie przejmuj, kupimy wór gipsu i odleje się nową
dayus Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja tez wstepnie potwierdzam cheć na 30.04. Jedziemy docelowo do Łazów(tak sie odmienia?)? (Licznik juz mam,wiec moge swobodnie liczyc kilometry Tylko potrzebne mi lepsze mocowanie,bo moje jest juz w stanie opłakanym...)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.