SlezaFanatic Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Co tam , jak warunki ? Śnieg już jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 23 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 w sobotę śnieg w minimalnej ilości tylko na szczycie Ślęży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapman242 Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 https://motherbiker.wordpress.com/2015/11/26/bikemiejscowka-bike-park-suliwoods/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Temat umarł, czy nikt nie jeździ? Ja z zapytaniem, mam w planach wybrać się pieszo na Ślężę, tylko zastanawiam się, czy ta wieża na samym szczycie jest otwarta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlezaFanatic Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Temat umarł, czy nikt nie jeździ? Temat umarł , nikt tutaj nie odpowiada. Myślę czy po niedzieli nie wpadnę w tygodniu na ślężę ... byłby ktoś chętny ? Mam miejsce na rower i osobę w aucie , jade przez Twardogórę , Oleśnicę i ew mogę zachaczyć o Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Jak jutro nie będzie padać to wybieram się z ziomkiem na zjazdówkach. W planie czerwony na Sulistrowiczki i może coś jeszcze. Wieża jest otwarta, ale tylko ta na kościele (wstęp płatny), remont triangulacyjnej trwa bardzo powoli i chyba nic tam nie robili przez zimę. Nie wie jak dobrze znasz Ślężę, ale jak chcesz to mogę zaproponować jakieś ciekawe miejsca do pozwiedzania na pieszo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlezaFanatic Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Jak tam warun na ślęży i raduni ? Chce jutro pojechać tj poniedziałek ale nie chce gnoju po osie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisu80 Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 2 maja wstępnie planuję wjechać na Ślężę (pierwszy raz) od strony przełęczy Tąpadła rekreacyjnie, ale też wramach rozjeżdżenia przed bike maraton w Polanicy. Jak jest ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Byłem w ostatni czwartek i warunki były świetne, ale też nie zapuszczałem się w trudniejsze szlaki, bo nie działał mi hamulec (tylko czarny dookoła i zółty z Tąpadeł na Ślężę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.