ssij Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Powitał. Robicie jakaś ustawkę zjazdową ze Ślęży? SuliWoods Wiadomo coś więcej na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Co do ustawek - ja byłem wczoraj. Było 8 osób i 4 kapcie. Trochę za dużo Tym niemniej również jestem chetny do ustawiania się, tzn informowania kiedy ktoś jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart71 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 oes-y 3 i 4 z emtb enduro całkiem przyjemne single, polecam.http://emtb.pl/zawody/wp-content/uploads/2014/02/trasa-sleza-v1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Właśnie chce sprawdzić te oesy, oglądałem czyjś przejazd na YT z tamtych zawodów i ślinka aż mi pociekła. Bardzo żałuje że nie miałem jeszcze roweru gotowego na otwarcie sezonu. Mam nadzieję że za rok też takie coś będzie zorganizowane. W czwartek prawdopodobnie będę gdzieś na Raduni, ale czekam jeszcze na tel od znajomego z Wrocka, podobno coś tam budował jakiegoś singla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Ja dziś po poludniu wpadłem na 4ty. Trochę się pogubiłem, ale było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 na oesach zostały oznakowania trasy z zawodów? trzeci przebiega obok kopalni, a od kilku lat planuje jej zwiedzanie, tylko samemu się wbijać pod ziemię to trochę strasznie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Zjeżdzałem tymi oesami 3 i 4 . Łatwe singlowe zjazdy , każdy na luzie to zjedzie - dla mnie zbyt łatwe. . Oznakowań z zawodów z tego co wiem to brak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 jak ci za łatwo na OS 3 & 4 to pojedź sobie na 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 OS1 jest trudny ale do zjechania - próbowałem . OS2 - nie ten skill . Dla mnie najfaniejszym zjazdem i tak jest "wariant poza szklakowy " z radunii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 według mnie na Ślęży jest sporo o wiele lepszych odcinków, które nadawały by się na zawody, ale szwed organizował, a on mieszka gdzieś w okolicy Sulistrowic czy tam -czek i widać że rzadko zapuszcza się w inne rejony masywu. Gdyby mieszkał w Sobótce to pewnie zawody odbyły by się po drugiej stronie Ślęży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Pokaz gdzie.Podaj track. Narysuj mapkę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Już od jakiegoś czasu o tym myślę, ale chce jeszcze trochę pozwiedzać, Myślałem też nad takim czymś, żeby każdy podał swój ulubiony odcinek/trasę, a potem zebrać to jakoś sensownie do kupy i nanieść na jedną mapkę. Od siebie mogę zaproponować drogę od skał Władysława, a potem drogą dzikiej świni. Jest też fajny szlak o nazwie wysoki spad, ale jego nie ma na tej mapie, która tu krąży po necie. W nowszym wydaniu już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 jutro w planie os1 i 2, albo niebieski z Raduni na przełęcz Tąpadła czas operacyjny: koło 11 (jakoś po śniadanku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 4 Maja 2014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Znalazłem ciekawą ścieżkę z Gozdnicy (chodzi o ten odcinek po glebie ), tylko przydało by się trochę poprzycinać gałęzie. https://www.youtube.com/watch?v=kJ6tHeWarpY&feature=youtu.be A tu trasą nad którą pracuje od jakiegoś czasu, tylko nie mam za bardzo pomysłu w którą stroną ją poprowadzić dalej. Ktoś już powycinał gałęzie i poprowadził trasę w stronę schroniska, nie wiem kto to robił, ale trzeba by było ją pokierować w innym kierunku, żeby nie było za płasko. I nie niszczyć szałasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMahmed Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam Panów. Ja mieszkam niedaleko Ślęży. Jakoś 5km od Przełęczy Tąpadła. Chętnie się wybiorę na jakiś zjazd, albo coś. W sumie to dopiero zaczynam zabawę, ale przydałaby mi się jakaś pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Świetnie . Ja mogę się wybrać w sobotę za tydzień od rana , co ty na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMahmed Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 no mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Jak by ktoś był w okolicy schroniska to polecam taką dosyć ciekawą ścieżkę przez Gozdnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Wiem gdzie to , jechałem raz , polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 A teraz jeszcze poszedł w ruch szpadel i jest kilka udogodnień w postaci bandy czy nasypu na przewrócone drzewo. Jak wracam ze Ślęży przez Wieżycę, to Gozdnica to taki mały smaczek na sam koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 30 Maja 2014 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja najczęściej jak wracam ze ślęży to lecę od schroniska pod wieżycą żółtym szlakiem i nastepnie pobliskimi ulicami zjeżdzając po schodach pod dino w sobótce - całkiem spoko aczkolwiek na mokro robi się ciekawie na korzeniach pod koniec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 3 fotki z tej ścieżki zanim ją rozkopaliście zrobione w lutym. Według mnie teraz straciła już swoją "dzikość"... http://www.forumrowerowe.org/uploads/gallery/album_3059/gallery_105898_3059_581546.jpg http://www.forumrowerowe.org/uploads/gallery/album_3059/gallery_105898_3059_550529.jpg http://www.forumrowerowe.org/uploads/gallery/album_3059/gallery_105898_3059_1192432.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssij Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Ale to tylko na 15 metrach tej trasy było kopane, no i przycinka gałęzi, bo za bardzo trzeba było się schylać, za rok wszystko znowu zarośnie i dalej będzie dziko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczeWW Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Lekki masochizm zjeżdżać przy takiej ilości ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.