Marcinek666c4 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 witajcie ! na alledrogo była okazja pinarello onda uzywany za 250zł kupiłem okazało sie że jest uszkodzony... (ułamany kawałek haka/mocowania koła do widelca) sprzedający twierdzi że jest sprawny i na nim jeździł byłem już z tym w moim zaufanym serwisie i stanowczo mi odradzili i powiedzieli ze przez coś takiego jest nawet szansa żeby stracić życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Jeśli byłyby tam mocowania na podkładkę z haczykiem, to jeszcze bym ryzykował, ale w takim przypadku... musisz ocenić, czy warto ryzykować. Kiedy go kupiłeś? Na aukcji było napisane/widoczne na zdjęciu, że jest uszkodzony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek666c4 Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 cytuje opis aukcji "Ful Carbon pinarello onda fork normalne slady urzytkowania dokładne widać na zdjęciach gorąco polecam bbbbardzo lekki i sztywny i bardzo dobrze tłumi drgania widelec praktycznie nie do zdobycia no i w takiej cenie karbon nigdzie nie pęknięty i nie strzela rura sterowa karbon długośc 24 cm w kaplecie korek (gwiazda ,szyszka z śruba) do montarzu do ramy rura 1,18 goraco polecam" na zdjeciach oczywiscie nie widać tego uszkodzenia... zastanawiam sie wogóle teraz czy to oryginalny pinarello czy chinarello ;p zdj malutkie bo już brakuje mi limitu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Reklamuj. FAQ dla reklamujących http://forum.pclab.pl/topic/748489-FAQ-dla-reklamuj%C4%85cych-towar/ (to nie żadna konkurencja, proszę moderacje o wyrozumiałość) Powołaj się na niezgodność towaru z umową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bardzo cwana fotka !! reklamuj go, skoro w opisie nie było, że jest uszkodzony, a fotka celowo tak zrobiona, to masz duże szanse na odzyskanie własnej kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkaz016 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 "slady urzytkowania dokładne widać na zdjęciach" gość trochę przycfaniakował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.