Skocz do zawartości

[wyprawa] Jeseniki i okolice- lipiec. Szukamy chętnych :)

anika

Rekomendowane odpowiedzi

Planujemy wypad w Jeseniki na 5-6 dni, prawdopodobnie zahaczymy jeszcze inne pasma, zależnie jak wyjdzie. Termin- do ustalenia, najlepiej 2 połowa lipca ale konkretów na razie nie ma, możemy się dostosować.

W planach jest przejazd pasmem Wysokiego Jesenika, także Śnieżnika. Jak ktoś był w Jesenikach to wie, że to bardzo przyjazne rowerzystom góry, z niezliczoną ilością ścieżek rowerowych i szlaków pieszych. Zjeździłam już trochę, ale tam wracam najchętniej bo tam się jeździ zupełnie inaczej niż w Naszych Beskidach na przykład... Przede wszystkim pusto, rozległe przestrzenie, fantastyczne trasy.

Koszty minimalne, tyle co na przejazd i jedzenie, bo nocleg zapewnią rozsiane tam wszędzie półotwarte chatki, wystarczy śpiwór. Planowane dzienne dystanse 30-50. Wyprawa w stylu enduro, głównie terenowo, więc rowery mtb.

Więcej szczegółów dla zainteresowanych :)

Cześć,

Właśnie się zastanawiałem gdzie by tu wyskoczyć w lipcu trochę pokręcić. 5-6 dni to dla mnie za długo ale myśle, że mógłbym dołaczyć na 2-3 dni. Chętnie się zaznajomię z jakims planem tego wypadu.

A tak w ogóle to najlepiej by się było spotkać i pokręcić wcześniej gdzieś tu lokalnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...