Dahoo Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 TERMIN 04.07 - 15.07 ~1000 km Cześć Szukam towarzystwa do planowanej "wycieczki". Ogólny zarys jest taki, żeby odwiedzić moją siostrę w Moryniu (100km pod Szczecinem), a później doczłapać się na Grunwald. Nie na samą inscenizację ale w środę. Ja mam 2 tygodnie wolnego od 4 lipca i jak ktoś nie może mieć całego tego czasu wolnego to można się "urwać" w niedzielę (15 lipca) pociągiem z Olsztyna. Biorę wszystko, co zapewni niezależność (namiot, gary etc.) ale w miarę możliwości można się gdzieś przytulić. Plan jest na jazdę, a nie na zwiedzanie.... poniżej link do mapy z luźno ustalonymi punktami dzielącymi wycieczkę na dni. Nic się nie stanie jak się przedłuży, bo jest zapas. Plan jest jechać "bez napinki" ale od rana do wieczora, żeby te 200 km zrobić.... Dzień przerwy w Moryniu i na grunwaldzie od środy do niedzieli. http://maps.google.c...b019a241098d264 Ktoś reflektuje? tel 790 013 480 gg 1406552 Pozdrawiam, Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.