Blizzard Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jestem w trakcie tworzenia własnej strony o tematyce rowerowej i w związku z tym mam pytanie do właścicieli: Czy mogę umieścić na niej link do waszej strony (tego forum)wraz z tym zdjęciem http://forumrowerowe.jgc.pl/style_images/1/logo4.gif (potrzene mi do linku) Pytam bo nie chcę żeby ktoś mial do mnie pretensje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Nie rozumiem dlaczego nie mógłbyś umieścić. Przecież to tylko darmowa reklama dla forum :wink: I jestem w 100% pewien, że Mieciu nie będzie mieć nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jak skończysz tą swoją strone to podaj linka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Na pewno podam Na razie mam ją skończoną w okolo 20%, a że nie mam za dużo czasu to powinna byc gotowa tak między 1 a 3 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Blizzard, tu: http://forumrowerowe.jgc.pl/Reklama-na-forum-t9893.html . Pozdrówko przekierowujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Tylko mi nie chodzi o zamieszczenie reklamy NA forum tylko reklamę TEGO forum na mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 26 Marca 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 będzie nam miło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.