hojni Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Szukam ludzi na wyprawę,której trasa rysuje się tak jak to napisałam w temacie:) Wyruszamy 15 lipca z Zakopanego, łącznie z grupami biorącymi udział w projekcie "w 80 rowerów dookoła Europy". Planowany dystans dzienny: 100-150km. Noclegi na dziko, od czasu do czasu CS, żeby się porządnie umyć, ogarnąć. Myślę, że jak na początek wystarczy ta garść najważniejszych informacji. Jeżeli macie jakieś pytania, chętnie na wszystkie odpowiem. Mam nadzieję, że skompletuje się dobra ekipa! Pozdrawiam, Dominika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 A czemu chcecie ruszać z Zakopanego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hojni Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A czemu chcecie ruszać z Zakopanego? Bo z Zakopanego 15 lipca startują wszystkie ekipy biorące udział w projekcie "w 80 rowerów dookoła Europy". Ponadto wtedy w Zakopanem jest Tour de Pologne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aha, bo zachodziłem w głowę dlaczego przez Czechy, skoro ruszacie z Zakopanego oraz dlaczego ruszacie z Zakopanego, skoro chcecie jechac przez Czechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stkilda Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Fajny pomysł sprawdź skrzynkę, wysłałam ci wiadomość ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.