Enduro Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Witam. Dostałem od znajomego dobry licznik, jemu w rowerze chodziło wszystko sprawnie lecz mi nie chodzi w ogóle Baterie są ok, także co może być przyczyną? sensor jest ok tak jak i magnes. Pozdrawiam
after Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Może czujnik jest za daleko od magnesu? Sprawdź też czy dobrze włożyłeś licznik w podstawkę.
Enduro Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Napisano 17 Czerwca 2012 Może czujnik jest za daleko od magnesu? Sprawdź też czy dobrze włożyłeś licznik w podstawkę. Spróbowałem dać go bliżej i mierz, ale to naprawdę z odległości ok 0.5 mm gdy bardziej odsunę zeby nie było ryzyka zaczepienia się razem to już nie mierzy ;/
PoleK Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 mi mierzy z jakich 3mm, i nie wiem jaki masz problem żeby tak był ustawiony? niedługo będzie temat: Nie moge sie podetrzec! sprawdż czy dotykac dupy Noo, teraz dziala!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.