Domizz Napisano 16 Czerwca 2012 Napisano 16 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Postanowiłem złozyć sobie rower, posiadam Rockridera 5.2 z decathlona i moje pytanie jest takie. Czy rama Bop Stonebrakeer (16cali) będzie pasowała do tego roweru? Opony maxxis do streetu na kołach rockridera. zdjęcie ramy: (podobne) http://www.ogloszenia.przemysl.pl/zdjecia/tmp20110709_293828.jpg
rzezniol Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Jakoś to z sobą poskręcasz ... ale nowy rower ze starym amorkiem będzie wygladał conajmniej pokracznie ... A i tak cos nie spasi ... to rozmiar sztycy to długość rury sterowej ... To sa ramy o całkowicie różnych zastosowaniach a sporą część osprzętu też dobieramy pod rame / zastosowanie ... Pozdro
Domizz Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Napisano 18 Czerwca 2012 Ale czy taka rama by była dobra do baardzo początkowego 'downhillu'? Amor mogę kupić ale nie w tym momencie
Gość pw524 Napisano 19 Czerwca 2012 Napisano 19 Czerwca 2012 Temat ramy wałkowany i jak byś poczytał forum to byś wiedział ze nie. No chyba że życie ci nie miłe. To jest funramka do skateparku dla młodzieży a nie do DH, no chyba że masz dobrego ortopedę. Na tym możesz próbować DH (na początek). Allegro Wiem że cena i wygląd kuszą ale cena powinna ci podpowiedzieć co możesz sobie z nią zrobić. Ewentualnie taką: Allegro Była kiedyś taka używana w cenie nowego Bop-a Ramki niby wizualnie prawie takie same i ten Bop i Dartmoor i Author ale wiesz, jak to mówią "PRAWIE...... takie same"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.