GdyniaBiker Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Cześć, będę w Puławach w lipcu przez miesiąc, zamierzam wziąć rower i zastanawiam się, czy żyją tu jacyś MTBikerzy ? Chętnie bym pojeździł w Waszym towarzystwie no i poznał ciekawsze trasy, niż na chybił trafił. Jeśli to kogoś interesuje, jestem studentem, będę na praktykach, jeżdżę na singlespeedzie, i po sesji żeby się pozbierać będę jeździł lekko i spokojnie, nikogo nie popędzając Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 hej, jestem ze Zwolenia ale okolice Puław znam całkiem nieźle (a Kazimierza D. jeszcze lepiej), w razie braku towarzystwa do jazdy pisz na gg 38441935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hej, nie mam gg, ale jakoś będę próbował się do Ciebie dobijać w takim razie, pewnie na PW Masz preferowane dni i godziny, kiedy jeździsz? Aż ciężko uwierzyć, że tak cicho w okolicy, mało bikerów jeździ u Was? To widzę 30km ode mnie, to tragedii nie ma, jak się spotkamy np gdzieś pomiędzy. To ja jutro nadciągam, w pon może się ogarnę, a gdzieś od wtorku chętnie pojeżdżę! Tylko muszę obudzić zardzewiałe mięśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 do połowy lipca robię sobie wakacje więc do tego czasu niemal co dzień gdzieś się kręcę na rowerze (dziś np. góry świętokrzyskie). Najlepiej się zjechać w Bochotnicy i stamtąd na wąwozy, jak coś to pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ja jestem z centrum Puław, jbc PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 14 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Przepraszam za dubla, ale nie wierzę że nikogo nie ma z okolic. Może naprawdę ktoś się znajdzie, ostatnio nie mam z kim jeździć, a jako że jako tako jestem w formie mógłbym nawet dojechać gdzieś niedaleko (Dęblin, Nałęczów, Zwoleń, a nawet do Opola lubelskiego), żeby z kimś pośmigać po okolicach nawet rekreacyjnie. Czyżby było nas tak mało z tych okolic woj. Lubelskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 tu mój BS http://damianjama.bikestats.pl/ w weekend możemy walnąć pare kilometrów, zainteresowany to PW dogadamy szosa/teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 to może ustawka w sobotę/niedziele w Kazimierzu i stamtąd jakąś dłuższą traskę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurox Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Kamil a po niedzieli masz czas? jak tak to pw gg dla mnie dłuższa traska to tak ok 110 120 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja moge sie dostosowac praktycznie do kazdego dnia, ale nie bede smigal na szosie tylko mtb wiec to nie bedzie jakas piorunujaca szybkosc. /wytapatalkowane z x8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 16 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ja moge sie dostosowac praktycznie do kazdego dnia czyli niedziela tamte okolice znam całkiem nieźle, ale może jako "tubylec" znasz jakieś trasy które umknęły mojej uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 limak, ty jeździsz głównie na kolarce rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 raczej nie, takim bardziej góralopodobnym składakiem w terenie też radze sobie całkiem nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 17 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No bo ja glownie na mtb, mam kolarke ale nie lubie na niej jezdzic, naawet koszyka na bidon jej nie zamontowalem, takze ja wszedzie na gorskim smigam. W razie czego napompuje bardziej oponki, blokuje amorka i spokojnie po szosie jakos sobie radze. /wytapatalkowane z x8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Terrqge, jak wrażenia po niedzielnej terenówce? Podziel się z nieobecnymi, może ktoś się zmotywuje (albo zdemotywuje) na kolejny objazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Polecam kazdemu Zwoleńską szkołę jazdy. Jak jezdzic, zeby sie nie zabic... Czym nas wiecej tym lepiej, moze znajdzie sie ktos jeszcze nawet w promieniu 30-40km od Puław. A, no i mozna pocwiczyc wypinanie sie z spdków podczas lotu. /wytapatalkowane z x8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.