jagd Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Nabyłem na allegro świetne rękawiczki - przyznaję trochę na czuja.. Na zdjęciu wyglądały nieźle - ale nie miałem pewności co do jakości materiałów. --- fotka z allegro --- Ostatecznie - koszt był niewielki (45 pln) więc zamówiłem. Przyszły błyskawicznie - i tu pełne zaskoczenie... Wyglądają lepiej niż na fotce, są brdzo solidnie uszyte, 7 materiałów, kevlar na uwieńczeniu dłoni, wzmocnione solidnie z wierzchu - na kostkach... Materiały naprawdę do rzeczy... Za tę cenę nie kupiłbym poważnych rękawiczek - a te - choć firma jst mi zupełnie nie znana - wyglądają świetnie i są bardzo wygodne. Na moich gripach trzymają sie idealnie. Teraz jeszcze tylko musze zapodać czerwoną bluzę - żeby mi wszsytko pasowało :030: Ciekawe co jeszcze fajnego robi firma Motion - bo chętnie bym sprawdził pozostałem produkty - ale w sieci nic na ich temat nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A nie mają jakieś swojej stronki czy co?????? może pisze na etykiecie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi