Luk33 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 http://zapodaj.net/c9c050c4ed610.jpg.html Trzy rodzaje moich spodenek z wkładkami. Niebieska to spodenki Rogelli, szare to tzn. chinole (strój team-owy), ciemne, czarne to spodenki firmy movement session, bez szelek, ale ze sznureczkiem - nic nie spada, ani się nie wrzyna. Na oko wydawało by się, że wkładka to jakaś wszystka miękka szmatka. Jak się okazuje w moim przypadku są to najwygodniejsze spodenki jakie miałem. Zastanawiam się, czy ktoś miał styczność z tą firmą, ewentualnie z spodenkami z taką pieluszką. Skład materiałowy spodenek to polyamid 90% i elathen 10% , czyli pełna termoaktywność. Reszta spodenek sprawia mi problem. Pieluszki są na tyle sztywne, że co jakiś czas muszę się zatrzymywać i poprawiać sobie ich ułożenie, bo mi ocierają o jajka. Myślałem, że to rozmiar, ale to wykluczyłem. Tak jakby wielkość i sztywność pieluchy nie współgrała z moim kroczem. Spodenki z miękką wkładką, gdzie, jakie i nie za drogie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jargal Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Spodenki rowerowe, kolarskie Nessi - Sport Shop Właśnie zamówiłem coś takiego. Mam nadzieję,że będą niezłe. Cena też atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 witaj polecam spodenki Quest, z najlepszą wkładką kosztowały około 120 zł, oprócz tego troche drożej Endura, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturpolska Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Czołem, przerabiałem już wiele firm produkujących spodenki - od tanich spodenek mikesport po produkty martombike a nawet zawodniczne spodenki grupy Corratec w jakiej jeździł Marek Konwa, ale wszystkie umywają się do produktów z MCSPORT. Aktualnie jeżdżę w spodenkach sprzedawanych przez MCSPORT, są to spodenki z mega wygodną i idealnie dopasowaną wkładką żelową: http://www.mcsport.p...acing-team.html Dodam, że pomimo moich nietypowych rozmiarów (zawsze miałem problem z dobraniem "niewiszących" spodenek) spodenki MCSPORT leżą idealnie. Są naprawdę godne polecenia, ja już innych nie ubiorę ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.