Luk33 Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 http://zapodaj.net/c9c050c4ed610.jpg.html Trzy rodzaje moich spodenek z wkładkami. Niebieska to spodenki Rogelli, szare to tzn. chinole (strój team-owy), ciemne, czarne to spodenki firmy movement session, bez szelek, ale ze sznureczkiem - nic nie spada, ani się nie wrzyna. Na oko wydawało by się, że wkładka to jakaś wszystka miękka szmatka. Jak się okazuje w moim przypadku są to najwygodniejsze spodenki jakie miałem. Zastanawiam się, czy ktoś miał styczność z tą firmą, ewentualnie z spodenkami z taką pieluszką. Skład materiałowy spodenek to polyamid 90% i elathen 10% , czyli pełna termoaktywność. Reszta spodenek sprawia mi problem. Pieluszki są na tyle sztywne, że co jakiś czas muszę się zatrzymywać i poprawiać sobie ich ułożenie, bo mi ocierają o jajka. Myślałem, że to rozmiar, ale to wykluczyłem. Tak jakby wielkość i sztywność pieluchy nie współgrała z moim kroczem. Spodenki z miękką wkładką, gdzie, jakie i nie za drogie?
Jargal Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Spodenki rowerowe, kolarskie Nessi - Sport Shop Właśnie zamówiłem coś takiego. Mam nadzieję,że będą niezłe. Cena też atrakcyjna.
exocet Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 witaj polecam spodenki Quest, z najlepszą wkładką kosztowały około 120 zł, oprócz tego troche drożej Endura, pzdr
arturpolska Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Czołem, przerabiałem już wiele firm produkujących spodenki - od tanich spodenek mikesport po produkty martombike a nawet zawodniczne spodenki grupy Corratec w jakiej jeździł Marek Konwa, ale wszystkie umywają się do produktów z MCSPORT. Aktualnie jeżdżę w spodenkach sprzedawanych przez MCSPORT, są to spodenki z mega wygodną i idealnie dopasowaną wkładką żelową: http://www.mcsport.p...acing-team.html Dodam, że pomimo moich nietypowych rozmiarów (zawsze miałem problem z dobraniem "niewiszących" spodenek) spodenki MCSPORT leżą idealnie. Są naprawdę godne polecenia, ja już innych nie ubiorę ! ! !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.