drapcok Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam ! Chciałbym się doradzić co do kupionego sprzętu, ceny i firmy. Zakupiłem u znajmego który sprowadza żadkości Rowrek na ramie firmy Anekr rad. Firme pierwszy raz na oczy zobaczyłem - a właściwie ich produkt. Rama w 3 kolorach jak by ktoś sprayem zmieniał przejścia z koloru na kolor. Jest oryginalna + oryginalne naklejki niestety w kiepskim stanie. Czy zna ktoś/słyszał/posiada jakieś źródła na temat tej firmy ???? Rowerek jest unikalny ale praktycznie nie ma po nim śladu w google. chciałbym też zdobyć z kądź naklejki nowe co może być trudne skoro nie ma nawet internecie firmy. Rower jest na zespole Shimano 105. Kierownica custom. Tarcze shimano biopeace. Chyba eliptyczne. Z przodu 2 biegi, z tyłu 6. Dodał 2 nowe opony kendy - niebieski + owijka czegoś tam na "r" (50 zł na allegro). Za rower zapłaciłem 550 zł. ew. wrzucę później fotke. Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.