1415chris Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 Ja bym tylko przestrzegl przed tym magicznym slowem "tensometr". Jest jeszcze wiele innych aspektow sztuki budowania kola, ktore wplywaja na jakosc finalnego wyrobu. Jak ludzie ktorzy wiedza co robia stosuja to narzedzie, to bardzo dobrze. Do czego zmierzam, zeby nie bylo tak, ze Jasiu kupi sobie tensometr i bedzie sie oglaszal, ze jest profesjonalista
gixeer Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 www.daveo.pl Goraco polecam usługi kolegi Na szczególne zaznaczenie zasługuje wielka cierpliwość Daveo do odpowiadania na wszelkie pytania, wyjaśniania kwestii związanych z tym, na co się zdecydować itd. Nasza korespondencja była naprawdę obszerna... Koła, jak to koła... okrągłe Paczka przyjechała następnego dnia od wysyłki, koła były zapakowane znakomicie, a jakość wykonania/montażu też sprawia bardzo dobre wrażenie... Na wrażenia eksploatacyjne trzeba poczekać na większy przebieg... nic dodać, nic ująć, koła wykonane wzorcowo
lmichal Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Polecić nie bardzo kogoś mogę, tylko raz składałem koła i niestety mogę tylko odradzić sklep bikestacja.pl, który rzekomo się specjalizuje w tej czynności...
bigos97 Napisano 28 Października 2012 Napisano 28 Października 2012 Również polecam Daveo - kontakt wzorowy , koła zaplecione wyśmienicie , wysyłka również znakomita. Lepiej chyba nie znajdziesz :D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.