Mod Team Maniak Napisano 14 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witam, mam pytanie, widzę że dział sprzedam został podzielony na konkretne kategorie sprzętowe. Ciągle widać jednak posty w których jest przysłowiowe mydło i powidło. Chciałem również dodać taki (pozbierałem naprawdę dużo różnych klamotów i wymagałoby wiele pracy rozbicie wszystkiego na osobne działy) niestety na głównej stronie sprzedam nie mogę napisać postu, tylko w konkretnych działach. Powiedzmy że dodałem ogłoszenie w dziale który pasuje do większości klamotów ale wątek nie pojawia się na głównej stronie działu sprzedam :\ Trochę nie mogę się połapać w tym układzie, wydaje się to wszystko strasznie nieporęczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Yyyy, dobra już widzę, jakby ktoś jeszcze się dziwił : http://www.forumrowerowe.org/blog/49/entry-448-kolejne-zmiany-na-gieldzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Czerwca 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Musisz rozbić na osobne tematy. Jak chcesz zaszalec w jednym temacie, to zostanie on usunięty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 8 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.