drapcok Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Witam ! Chciałbym się doradzić co do kupionego sprzętu, ceny i firmy. Zakupiłem u znajmego który sprowadza żadkości Rowrek na ramie firmy Anekr rad. Firme pierwszy raz na oczy zobaczyłem - a właściwie ich produkt. Rama w 3 kolorach jak by ktoś sprayem zmieniał przejścia z koloru na kolor. Jest oryginalna + oryginalne naklejki niestety w kiepskim stanie. Czy zna ktoś/słyszał/posiada jakieś źródła na temat tej firmy ???? Rowerek jest unikalny ale praktycznie nie ma po nim śladu w google. chciałbym też zdobyć z kądź naklejki nowe co może być trudne skoro nie ma nawet internecie firmy. Rower jest na zespole Shimano 105. Kierownica custom. Tarcze shimano biopeace. Chyba eliptyczne. Z przodu 2 biegi, z tyłu 6. Dodał 2 nowe opony kendy - niebieski + owijka czegoś tam na "r" (50 zł na allegro). Za rower zapłaciłem 550 zł. ew. wrzucę później fotke. Proszę o opinie.
Papista Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Rad to po niemiecku koło albo rower. Efekt spreja często spotykany w latach 80/90 Biopace na bank są eliptyczne. Jeśli zamierzasz go kiedyś tam sprzedać, to pamiętaj, że rama w oryginalnym malowaniu (nawet w kiepskim stanie) zawsze jest warta więcej niż proszkowana. Edytor w przeglądarce podkreśla na czerwono błędy, wystarczy kliknąć, żeby je poprawić.
drapcok Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Napisano 14 Czerwca 2012 Rad to po niemiecku koło albo rower. Efekt spreja często spotykany w latach 80/90 Biopace na bank są eliptyczne. Jeśli zamierzasz go kiedyś tam sprzedać, to pamiętaj, że rama w oryginalnym malowaniu (nawet w kiepskim stanie) zawsze jest warta więcej niż proszkowana. Edytor w przeglądarce podkreśla na czerwono błędy, wystarczy kliknąć, żeby je poprawić. dokładnie to uciekające koło, też mam wrażenie że oryginał cenniejszy. Rower oldschoolowy. Tylko nie ma nawet firmy zeby o naklejki poprosic. daj mi link z googli bo jakoś nic nie widzę :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.