x153 Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Cześć, wymyśliłem sobie taką traskę na rower, jednakże sieć nie oferuje mi zbyt wiele jeśli chodzi o trasy w tą stronę (albo inne, względnie ciekawe, traski 100km+). Stąd też pytanie do was - czy znacie jakąś trasę w miarę rowerową, którą da się pokonać w/w trasę? Chciałbym unikać jeżdżenia po drogach krajowych (nie są one szczególnie przyjemne i bezpieczne dla rowerzysty), preferowałbym mało i średnio uczęszczane drogi asfaltowe. Jakieś porady panie i panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PB1 Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wyprawa jeszcze aktualna? Gdybyś pojechał bardziej na południe poleciłbym Puszcza Białowieska noclegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x153 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Powiem tak - nie pojechałem na tą wycieczkę i pewnie w najbliższym czasie nie pojeżdżę - bo rozwaliłem sobie ganglion (chyba mi pękł, jutro jadę do ortopedy) na prawym nadgarstku podczas ostatniej wycieczki. Dzięki za link! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 12 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 ja sam myślałem o dalszej jeździe, np w stronę Malborka, lub Krynicy Morskiej, ale niestety też nie znam terenu na tyle by jechać jakoś sensownie głównie lasem, lub bocznymi drogami... Ciekawe jak w tym temacie spisały by się nawigacje GPS typowo pod rower po za tym to chyba w dziale Wycieczki i ekspedycje rowerowe więcej chyba osób zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Teraz robią znakowanie tras na Warmii i Mazurach http://mazurycudnatury.org/pl/blog/news/region-oznaczony-turystycznie-po-konferencji.html W lipcu 2013 mam zamiar się wybrac z Helu do Ełku tymi scieżkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 możesz mnie przechwycić w Gdańsku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A dokąd byś jechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 do końca..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ale z powrotem musiałbyś wracać pociągiem sam, bo ja zostaję na Mazurach jeszcze dwa tygodnie. Nocleg zapewniam na Mazurach bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 na jedną noc to super ranow wtedy bym mógł sobie wyruszyć w drogę powrotną...muse sie bardziej przyjżeć Twojej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Bosmanie, w jakim czasie zamierzasz tę trasę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Zamierzam jechać pod koniec lipca bo tak mi sie urlop zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario1979 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Ok, ale w jedne, dwa, trzy dni zamierzasz pokonać? * niepotrzebne skreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 myślę że 3,4 dni w zależności jak nakreślimy trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 opcjonalnie tez bym sie wstepnie pisal na dołączenie w Gdańsku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.