Andrew Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Cześć! Szukam forumowicza, który mógłbym odebrać towar ze sklepu Mikado w Obornikach i przesłać go do mnie. odpowiednio się odwdzięczę. Proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 14 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Które Oborniki? Nie zauważyłem że "wielkopolska". Ślij na PW co jest do odbioru i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 przecież do obornik to z Poznania rowerem chwila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volt Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Witaj, byłem wczoraj w obornikach, mam tam rodziców jak co to we wtorek znowu planuje jechać do nich jak nic innego nie załatwisz pisz co i jak ;] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.