stpman Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Pytanie które miałeś SLX 665 czy 666, bo to dwa różne hamulce o podobnej nazwie. Co do Elixirów to jakość wykonania jest tragiczna. Luzy na klamkach większe niż w moim rowerze komunijnym...
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2012 Tak tylko kupowanie avidów to loteria, poza tym elixiry sa awaryjne sam Andrew po nich jechał ... Twoj model działa bez zarzutu nic tylko sie cieszyć, kolega moze nie mieć tyle szczęścia.
Gość pw524 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 No to ja już nic nie rozumiem Deore złe, SLX złe, Tektro złe, Juicy złe..... To co kurnia dobre??? Nie przesadzacie trochę? Wynika z tego że trzeba albo wydać 2 tysie na hample, albo całe życie jezdzić na V-kach. Identycznie jak kupowałem samochód... Nie kupuj marki X bo.......... Wynikało że powinienem zostać przy rowerze bo żadna marka nie była dobra .
stpman Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Deore złe, SLX złe, Tektro złe, Juicy złe..... To co kurnia dobre??? Nie przesadzacie trochę? Poczytaj na forum, było sporo tematów na temat hydraulików w ostatnim czasie. W 90% przewijała się propozycja Shimano 2012, ja sam zaryzykowałem kupno właśnie Shimano z rocznika 2012 i póki co jestem zadowolony. Nie wiem jak to jest z innymi hamulcami, bo nierealnym jest jeździć na wszystkim, ale te są godne polecenia. Ja bym na Twoim miejscu nie eksperymentował i nie kombinował tylko jak większość kupił albo nowe Deorki albo SLX'y z tarczami HS1. Jeśli się okażą dziadostwem to chociaż nie będziesz sam z tym problemem:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.