Sol Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Albo kopnij w dupę Bez urazy, tak mi się skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wiem że nie na temat ale... Adam Czy będzie kiedyś dostepna na tym forum opcja ignoruj?(-:Wiesz co mam na myśli? Ah Bobiik pewnie chodzi ci o ustawki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ah Bobiik pewnie chodzi ci o ustawki ;p Nie (-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ins4ne Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej. Chętnie dokleiłbym się do kogoś wybierającego się w jakieś ciekawe trasy z przewyższeniami, w szczególności wspominane Szlaki Mazowieckiego Parku Krajobrazowego i KPN. Sam mogę zaproponować pokazanie tras w Lasku Bielańskim, który zjeździłem już do znudzenia albo trening na fortach Bema. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anet Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Pisz do mnie na priv jezeli chcesz gdzies posmigac,jestem jak najbardziej chetna lub jak starszy kolega powiedzaił tu : [Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numerouno Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Piszę sie na MPK w tą sobotę. oby pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja wrócę do początku tematu bo się trochę oftop zrobił i zareklamuję Kabaty Wcale nie jest tam tak płasko, jakby się mogło wydawać. Owszem, płasko jest na głównych ścieżkach ale wystarczy trochę odbić w mniej uczęszczane rejony i można natrafić np. na wąwóz, świetne podjazdy, bardzo trudne, techniczne zjazdy (na jednym się w zeszłym roku kumpel połamał), trialowe ścieżki, hopki i inne atrakcje. W pobliżu jest też górka "Kazurka" z małą trasą zjazdową z hopkami i bandami oraz bardzo trudny technicznie rezerwat Skarpa Ursynowska. Jak ktoś chce spróbować to w środy o 18:00 przy stacji Metra Kabaty zbiera się grupa wspólnie trenująca - w zeszłych latach treningi były prowadzone przez Błażeja Maresza z WKK, pod patronatem BGŻ Kocham Rower. W tym roku treningi prowadzone są charytatywnie bo się sponsor wycofał - ale są. Za co zresztą serdecznie dziękuje Błażejowi i innym prowadzącym Na treningach zarówno coś dla zaawansowanych jak i początkujących można znaleźć. Niektóre są trudne, niektóre łatwe, poziom jest zróżnicowany. Oczywiście można mieć niefart i trafić na dzień kiedy jedziemy na szosę... ale trasy szosowe w okolicy też są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wracając do tematu - zrobiłem kiedyś taką listę, niestety jest bardzo ogólna i trzeba dopytywać się szczegółów: Warszawa: Ochota (pagorki) + Szczesliwice Wilanów Lasek Bemowski (Bemowo) Lasek Bielanski (Bielany) Kopa Cwila (Ursynow) Kazury (Ursynow) Kopiec powstania warszawskiego (Mokotow) [na sto sposobow, skrecic w ¼ dlugosci przy betonowej plycie] park moczydło park przy solcu Arbuzowa i górki tam Ściezka w okolicach skarpy wiślanej???? Dookoła Lasu Kabackiego SGGW (kolo Kosciola kolo plotu) Za hotelem Sheraton majac po lewej nowy swiat Agrykola (okolice, skarpa) Dolna (Mokotów) - zjazd przy stawie Forty Bema! Skarpa Ursynowska (kolo Kokosowej) [single track] Fajne techniczne ścieżki - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 2 http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=102866471867332885223.00045a02f57e2d8c6c22f Wesoła - od kamienia Piłsudskiego do Starej Miłosnej + wzdłuż południowej granicy Starej Miłosnej + od Starej Miłosnej do Zagórza i z powrotem - chętnie oprowadzę Okolice: Wisła na poludnie Swider Kampinoski ogolnie Szczebel (Kampinoski) Lasy Chojnowskie (Konstancin-Jeziorna) szlaki w lasach Józefowa, Emowa, Otwocka, Wiązownej (+Mienia) Góra Lotnika Lasy Drewnickie (singletracki na grzbietach) Kobyłka przy stacji PKP "kacze doły" rzeka Mienia (dopływ Świdra) (wzdłuż jej południowego brzegu od mostu na drodze 721 prawie do Wiązownej) [singletrack] Macierowskie Góry single kolo amfiteatru w Powsinie Wiazowna - Gora Sobotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Bardzo blisko Bielan, niedaleko Wóycickiego: https://maps.google.pl/maps?q=52%C2%B018'30.83%22N+20%C2%B054'19.79%22E&hl=pl&ie=UTF8&hnear=0x471ec9fbbe0dcf4d:0xe0a4e601c0d99a1c,%2B52%C2%B0+18'+31.59%22,+%2B20%C2%B0+54'+23.09%22&gl=pl&t=h&z=15 Link jest za długi, nie wiem jak zrobić, żeby działał. Ale wystarczy skopiować i wkleić do paska adresu. Od tego miejsca ścieżka na północny zachód , pod górkę. Na szczycie górki zaczyna się fajny singiel, około 1,5km, prowadzi w okolice Dąbrowy. Blisko, a singiel jak nie z Mazowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Mnie tam okolice Konina wyskakują. Nie czuję się na siłach, żeby tam jutro podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 O, link już działa https://maps.google.pl/maps?q=52%C2%B018'30.83%22N+20%C2%B054'19.79%22E&hl=pl&ie=UTF8&hnear=0x471ec9fbbe0dcf4d:0xe0a4e601c0d99a1c,%2B52%C2%B0+18'+31.59%22,+%2B20%C2%B0+54'+23.09%22&gl=pl&t=h&z=15 Bardzo blisko Bielan, niedaleko Wóycickiego. Od tego miejsca ścieżka na północny zachód , pod górkę. Na szczycie górki zaczyna się fajny singiel, około 1,5km, prowadzi w okolice Dąbrowy. Blisko, a singiel jak nie z Mazowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.