Skocz do zawartości

[opony, pakowanie] opony zwinięte w kłębek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Jesteś pewien że nie dostałeś wersji zwijanej?

Nawet do głowy by mi nie przyszło żeby drutówkę tak ubijać, jeśli komuś się udało sądzę że może to im szkodzić, bo drut mógłby się odkształcić. Jak założyłeś oponę to nie ma znacznego bicia na boki?

Jesteś pewien że nie dostałeś wersji zwijanej?

Nawet do głowy by mi nie przyszło żeby drutówkę tak ubijać, jeśli komuś się udało sądzę że może to im szkodzić, bo drut mógłby się odkształcić. Jak założyłeś oponę to nie ma znacznego bicia na boki?

Ta. Też jak zobaczyłem ten pakunek to myslałem że mi wysłali z linką kevlarową ;) Ale nie.

Na razie są trochę krzywe, ale zobaczymy jak założę i napompuję.

Tak, były zwinięte w ósemkę.

Takie pakowanie jest jak najbardziej ok nic im nie będzie.

Ta. Też jak zobaczyłem ten pakunek to myslałem że mi wysłali z linką kevlarową ;) Ale nie.

Na razie są trochę krzywe, ale zobaczymy jak założę i napompuję.

Tak, były zwinięte w ósemkę.

Według mnie nie powinno się opon drutowanych zwijać w "rulonik" do wysyłki. Jak paczka idzie przez firmę spedycyjną lub pocztą to jest narażona (jak każda inna) na zgniecenie przez inne paczki.

Jeżeli sprzedawca na skalę hurtową zwija opony drutowane do wysyłek to albo ma nie pokolej albo nie ma pojęcia o różnicach między oponą zwijaną a właśnie drutowaną.

pozdrawiam i witam wszystkich bo to mój pierwszy post na tym forum:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...