Gość Gość_ziomek_* Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam mam takie pytanko: który hamulec lepszy i dlaczego, podajcie + i - TEN czy TEN Styl jazdy: XC i trochę skoków Mam piastę na Center Lock... podejdą te hamulce do niej? I jak bym chciał założyć np. tarcze 180 lub 203 to czy nie będzie problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ziomek: stosuj się do tych ZASAD, bo kolejne tak sformułowane tematy będą lecieć... Tytuł ma być czytelny, żeby już na pierwszy rzut oka było wiadomo, o co w nim chodzi. Powinien też zawierać ogólnik w "[]". Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 myślę że zasadniczą różnicą jest to że zestaw LX to klamkomanetki czyli nie sam hamulec ale i zmieniarka przerzutek:) zastanów się czy tego chcesz...jak dla mnie skreśla to LXa zupełnie:) z kolei LX ma tarczę na pewno na center locka a deore m535 chyba raczej nie więc byś musiał zmienić tarczę od razu w nowym zestawie:( w tej cenie teraz chodzą hayesy hd9 na allegro i ja bym to polecał. większa tarcza inna niż 160 zawsze wiąże się z koniecznością kupna adaptera. ale z reguły jest taki w zestawie chyba że ma się manitou to się zaczynają schody...sam się nalatałem za tym cudem...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.