tomek1990 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam Tak jak w temacie, mam problem z klamka hamulcową. Hamulce Tektro. Mam klamkę rozłożoną praktycznie na części pierwsze. W skład zestawu wchodzą takie jakby 2 białe nakładki/podkładki, śrubka ( chyba ta, która dociska sprężynkę) i sprężynka. Otóż nie wiem, jak to wszystko ze sobą połączyć. Nie mam kompletnie pojęcia co z tą sprężynką. Może mógłby ktoś mi objaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruber69 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Zrób zdjęcie elementów rozłożonych na jakimś stole najlepiej dodoaj numerki koło części to wtedy będzie dużo łatwiej pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 ułatwiająć Ci nieco sprawe sprężynka nie jest niezbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.