Skocz do zawartości

[Bidon] Poszukuję bidony oraz koszyka...

Lobo1717

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moze nie mialem zbyt wiele zestawow w zyciu, ale z zadnego nic mi nigdy nie wypadlo.

w temacie obok jeszcze polecaja zefal spring, ja mam podobna konstrukcje w swoim i jest dobrze, jak to w koszyku do bidonu. spelnia swoja funkcje i tyle. mattock tez spelni.

Napisano

Ja np nie polecam bidonu Isostar srebrny kilka dni temu zakupiłem takowy, i do tej pory nie mogę się pozbyć zapachu plastiku... Nie wiem jak inne firmy ale miej to na uwadze...

Napisano

Myślałem o tym, ale mam ramę dość spiczastą i nie mogę znaleźć takiego z wgłębieniem. Mam kilka koszyków zwykłych i wszystkie się okręcają i bujają, choćbym nie wiem co zrobił.

Napisano

Może ten zestaw Allegro + Allegro. Bidon aluminiowy tak więc wkład nie powinien się szybko ogrzewał. Koszyk także wykonane z aluminium czyli będzie można go podgiąć i posiada antypoślizgowe gumowe wstawki czyli nie powinien wylatywać.

Napisano

moim zdaniem 2x alu to nie jest dobry pomysl. koszyk plastik i bidon alu, bo tak sie szybko porysuje.

a trytki za slabo zaciskasz, trzeba kombinerkami dociagnac. moim zdaniem nie powinny sie obracac, chociaz z drugiej strony pelny bidon troche wazy.

Napisano

Zaciskałem na dwie pary kombinerek (jedna trzyma przy ramie, druga zaciska) ale po prostu kąt ramy jest za duży. Chyba będę musiał zaryzykować z tym na kierownice, albo jeszcze popatrzyć po sklepach czy mają coś na takie ramy. Nie dam 39zł za adapter, bez przesady.

Napisano

W poniedziałek muszę podjechać do rowerowego i przypasować jakiś koszyk. Może akurat coś się trafi na podsiodłową. Dzisiaj miałem zajechać, ale do 17 tylko :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...