dawidr Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam, Chciałbym się dowiedzieć co myslicie o tym rowerku: Allegro Planuję włąsnie zakup jakiejś używanej szosówki, ta wygląda w miare ok. Ale chciałbym usłyszeć opinię kogoś bardziej doświadczonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Mam prawie identyczną - nieco nowszą. Jak na początek jest bardzo dobra. Jeździ się przyjemnie - pozycja przyzwoita. 105 - u mnie chodzi bezbłędnie - polecam. W cenie wywoławczej bardzo rozsądny zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidr Napisano 16 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Jeszcze jedno pytanie, bo już prawie jestem zdecydowany na tą Meridę 904 z allegro. Co byscie wzieli, nową 880-16 czy tą używaną Meridę 904 ??? Ten używany jest na Shimano 105, ale ma już trochę lat. Z kolei nowa 880-16 ma najniższy osprzęt ale jest nowa. Hmmm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Też miałem taki dylemat z uwagi na budżet. Mój wybór padł na używaną i jestem bardzo zadowolony. Wszystko chodzi wzorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.