bloom Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Czy ktoś może z Nowej Soli na forum i jakieś informacje co do trasy jutrzejszego maratonu? Przy okazji proponuje zmienić temat na ogólny o zawodach ''Kaczmarka'' 2012 (choć w sumie i tak już dobiega końca). Po co zakładać osobne wątki co chwilę? Trasa ma byc podobno bardzo ciekawa. Z profilu pętli na stronie kaczmarka widac niezły interwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CodyX Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Ma być podjazd po jakiś tor saneczkowy, ale nie znalazłem nigdzie nic o tym torze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Przeryje się go jutro Trasa faktycznie, wygląda na interesującą i mam nadzieję, że taka będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Świetna trasa, taką lubię, interwałową. Dała popalić. Pod koniec trochę oznaczenie szwankowało, inni słyszałem też błądzili. W drodze powrotnej na ok. 1km odcinku asfaltowym kraksa przy 40km/h, 2-3 osoby zaliczył niezły szlif.... Po drodze też pełno wywrotek. Jestem zadowolony choć miałem w planach Mega, jednak z uwagi na trudność trasy czas leciał a km nie ubywały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 A ja już myślałem że zrobili wyścig dla e-bike'ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.