cant Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 czy ktoś może mial podobny problem lub wie jaki bagaznik tylny pasuje do Kona Cinder Cone 2005? Planuje dluzszy wyjazd i to wlasnie okazalo sie najwieksza przeszkoda:) Chodzi o zamocowanie w towarzystwie hamulca tarczowego.. próbowałam z bagaznikiem crosso dodatkowo z tuleją ale rozstaw prętów jest zbyt mały. pomóżcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witamy i zapraszamy na początek do przestudiowania ZASAD PISANIA NOWYCH TEMATóW. Brak było "[]". Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 UU no to widze że mamy ten sam problem, własnie przymierzałem się do kupienia sakw i bagażnika crosso a tu widze że nie będzie tak różowo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cant Napisano 24 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 UU no to widze że mamy ten sam problem, własnie przymierzałem się do kupienia sakw i bagażnika crosso a tu widze że nie będzie tak różowo :/ jesli skontaktujesz sie z wlascicielem sklepu (kontakt na ich stronie) to naprawde sluzy z chęcią pomocą i za dodatkową tuleje nic nie doliczyli (poprosili tez o przyslanie dokladnych zdjęć). Jednak takie dorabianie na odległość bez przymiarek w moim przypadku nie zadziałało. Jesli masz inna ramę - może nie będziesz miał problemu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qbusw Napisano 3 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 witam posiadam KONE CALDERE 2007 i chcialbym zamontowac do niej bagażnik na sakwy, jaki byscie polecali i jak to zamontowac. dodam ze mam tam tarczowki. dzieki z gory za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.