Skocz do zawartości

Singletreck pod Smrkem - weekend 16/17 czerwca

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano · Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu
Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu

Misiu, nie cytuje się całego posta w bezpośrednio następującym - pkt. 2i regulaminu :D

Nie rób wiochy i proszę mi tu to ładnie zgłosić modom do czyszczenia :D Ja nie mogę bo mnie boli kolano :D:P

:ninja:

A mnie ścięgno i zakwasy ;)

masz babo placek, sama na siebie zgłaszać nie będę :P

No to mamy klincz, 1:1 :ninja:

Proponuję zakończyć offtop, a zdjęcie pozostawić gdyż wybitnie podnosi ono walory estetyczne ogółu - nie oszukujmy się :thumbsup:

Napisano

No to mamy klincz, 1:1 :ninja:

Proponuję zakończyć offtop, a zdjęcie pozostawić gdyż wybitnie podnosi ono walory estetyczne ogółu - nie oszukujmy się :thumbsup:

Po prostu wziac popcorn, piwo i rozkoszowac sie Waszymi wpisami ;)

Kubi nie czytaj: pod zadnym pozorem ta fota nie ma zostac usunieta !! :D

Kuba moze czytac: no tak wiec spoczko ze nie mieliscie czasu focic ;P

ps. okresl sie Kiti co z najblizsza sobota.. ja mam popuszczony kaganiec ;) a do Pastery zawitam jak pisalem czyli wieczorem samotnie niestety... ale dowioze zimne trunki... oj tak :D

Napisano

I tak kiedyś zostanie czyjąś znienawidzoną teściową...

Toś pojechał ;):D W tym wypadku to akurat nie jest typ teściowej ;)

(...)

ps. okresl sie Kiti co z najblizsza sobota.. ja mam popuszczony kaganiec ;) (...)

Kiti do jutra do późnego wieczora nie będzie się mógł określić :( Ale i tak marnie sobote widzi :(

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jako, że ja spod Legnicy startować będę 28 lipca na ów zacny singielek chciałbym podpytać - jechać prosto na nove mesto i tam parkingu szukać?

Po wtóre co to za przybytek, gdzie spaliście, drogo tam za takie apartamenty. Za linka będę wdzięczny do hotelu/domu/gospodarstwa tego.

Napisano

Poginasz prosto na Nove Mesto, z PL do CZ przez przejście graniczne. W CZ wylatujesz na ulice/szose "Celni". Wjeżdżasz w zabudowania, dojeżdżasz do skrzyżowania w kształcie litery "Y", łatwo poznać je po tym, że jakbyś nie skręcił, to wjechałbyś w budynek - taki jest kształt krzyżówki. Na tymże skrzyżowaniu skręcasz ostro w prawo, w ulice Jindrichovicką, jedziesz przez drogę otoczoną drzewami, po paruset metrach po prawej kłania się parking Centrum Singlowego.

Byliśmy w Harbulówce, za 55 zł doba. W pierwszym poście jest link.

Napisano

O tak - linka pamiętam - dzięki za przypomnienie. Za drogowskazy również dziękuję. Fotkami się podzielę.

Napisano

Panowie i Panie, orientuje się ktoś z Was jak jest z parkingiem w tym Centrum pod Smrkem? tzn. zakładam, że jest płatny- czy ktoś wie ile kosztuje i jak się liczy - czy opłata za każdą godzinę, czy jednorazowa za cały pobyt auta?

Napisano

Płatny w weekendy, sobota i niedziela. 8 PLN (nie trzeba Korun) jednorazowo. Dostajesz numerka od sexi blondaska w sandałach, dajesz za szybe i śmigasz :):P

Napisano

ja bym nie pogardził wyjazdem

Ja mam dopiero kolejny urlop w listopadzie i grudniu :( dopiero co wróciłem, a już na samą myśl o singltreku nogi mi wchodzą w tryb pedałowania ;):)

Napisano

Powiem tak - byłem. Każdy kto się zastanawia, powinien porzucić prez wątpliwości i jechać. Czuć FLOW.

Napisano

Ja po tym weekendzie gdzie odwiedzilismy Rychleby i Singla moge powiedziec tak ze:

Singiel - flow pelna geba, traski przyjemnie

Rychleby - trasy wy###ane w kosmos, bez fulla nie ma zabawy i ochraniaczyk mile widziane , i juz trudniejsze technicznie od Singla (poludniowa petla)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...