pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 Tomi, tu masz moje ulubione: Szworna Dziołcha, co nie?
pilonowa Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Misiu, ale to nie jest maxmodels weź to usuń proszę i nie rób wiochy
pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Misiu, nie cytuje się całego posta w bezpośrednio następującym - pkt. 2i regulaminu Nie rób wiochy i proszę mi tu to ładnie zgłosić modom do czyszczenia Ja nie mogę bo mnie boli kolano
pilonowa Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu A mnie ścięgno i zakwasy masz babo placek, sama na siebie zgłaszać nie będę
pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 · Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu No to mamy klincz, 1:1 Proponuję zakończyć offtop, a zdjęcie pozostawić gdyż wybitnie podnosi ono walory estetyczne ogółu - nie oszukujmy się
Szoppers Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 No to mamy klincz, 1:1 Proponuję zakończyć offtop, a zdjęcie pozostawić gdyż wybitnie podnosi ono walory estetyczne ogółu - nie oszukujmy się Po prostu wziac popcorn, piwo i rozkoszowac sie Waszymi wpisami Kubi nie czytaj: pod zadnym pozorem ta fota nie ma zostac usunieta !! Kuba moze czytac: no tak wiec spoczko ze nie mieliscie czasu focic ;P ps. okresl sie Kiti co z najblizsza sobota.. ja mam popuszczony kaganiec a do Pastery zawitam jak pisalem czyli wieczorem samotnie niestety... ale dowioze zimne trunki... oj tak
inhibitor Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Szworna Dziołcha, co nie? I tak kiedyś zostanie czyjąś znienawidzoną teściową...
pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 I tak kiedyś zostanie czyjąś znienawidzoną teściową... Toś pojechał W tym wypadku to akurat nie jest typ teściowej (...) ps. okresl sie Kiti co z najblizsza sobota.. ja mam popuszczony kaganiec (...) Kiti do jutra do późnego wieczora nie będzie się mógł określić Ale i tak marnie sobote widzi
sender Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Jako, że ja spod Legnicy startować będę 28 lipca na ów zacny singielek chciałbym podpytać - jechać prosto na nove mesto i tam parkingu szukać? Po wtóre co to za przybytek, gdzie spaliście, drogo tam za takie apartamenty. Za linka będę wdzięczny do hotelu/domu/gospodarstwa tego.
pilon Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 Poginasz prosto na Nove Mesto, z PL do CZ przez przejście graniczne. W CZ wylatujesz na ulice/szose "Celni". Wjeżdżasz w zabudowania, dojeżdżasz do skrzyżowania w kształcie litery "Y", łatwo poznać je po tym, że jakbyś nie skręcił, to wjechałbyś w budynek - taki jest kształt krzyżówki. Na tymże skrzyżowaniu skręcasz ostro w prawo, w ulice Jindrichovicką, jedziesz przez drogę otoczoną drzewami, po paruset metrach po prawej kłania się parking Centrum Singlowego. Byliśmy w Harbulówce, za 55 zł doba. W pierwszym poście jest link.
sender Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 O tak - linka pamiętam - dzięki za przypomnienie. Za drogowskazy również dziękuję. Fotkami się podzielę.
zabiel17 Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Panowie i Panie, orientuje się ktoś z Was jak jest z parkingiem w tym Centrum pod Smrkem? tzn. zakładam, że jest płatny- czy ktoś wie ile kosztuje i jak się liczy - czy opłata za każdą godzinę, czy jednorazowa za cały pobyt auta?
pilon Napisano 24 Lipca 2012 Autor Napisano 24 Lipca 2012 Płatny w weekendy, sobota i niedziela. 8 PLN (nie trzeba Korun) jednorazowo. Dostajesz numerka od sexi blondaska w sandałach, dajesz za szybe i śmigasz
sender Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 A on płatny i strzeżony, czy tylko płatny? @zabiel17 - kiedy planujecie jechać?
pilon Napisano 25 Lipca 2012 Autor Napisano 25 Lipca 2012 Jak płatny, to pseudostrzeżony, czyli pod okiem biletera. W tygodniu niestrzeżony.
TommyTommy Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 ja bym nie pogardził wyjazdem Ja mam dopiero kolejny urlop w listopadzie i grudniu dopiero co wróciłem, a już na samą myśl o singltreku nogi mi wchodzą w tryb pedałowania
sender Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Powiem tak - byłem. Każdy kto się zastanawia, powinien porzucić prez wątpliwości i jechać. Czuć FLOW.
Juraleona Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Podpisuje się pod powyższym. Trasa jest bosko ułożona po czeskiej stronie...
gerus Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Ja po tym weekendzie gdzie odwiedzilismy Rychleby i Singla moge powiedziec tak ze: Singiel - flow pelna geba, traski przyjemnie Rychleby - trasy wy###ane w kosmos, bez fulla nie ma zabawy i ochraniaczyk mile widziane , i juz trudniejsze technicznie od Singla (poludniowa petla)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.