inhibitor Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Dziś byłem motocyklem w tamych okolicach... Konkretniej na Zamku Czocha i na zaporze w Leśnej... Wracając rozglądałem się za focusem, ale nie dane nam było się spotkać...
pilon Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Napisano 17 Czerwca 2012 Ja również dziękuje za wspaniały wypad (...) Ty Szworno Dziołcho jesteś, haj! Muszę chyba swojej babie przegląda zrobić rowerowego, bo troszku już ten dżajant śruby gubi na kamykach
pilonowa Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 No co Ty gadasz? Myślałam,że to tylko ja się gubię.. :] Ty Szworno Dziołcho jesteś, haj! Muszę chyba swojej babie przegląda zrobić rowerowego, bo troszku już ten dżajant śruby gubi na kamykach
Szoppers Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 No co Ty gadasz? Myślałam,że to tylko ja się gubię.. :] Slodko sie Was czyta Miski jak sie tutaj "klocicie" szkoda ze nie moglem poznac Pani Kubusiowej i z Wami popycic.. ale za to Bobas odgoraczkowal i poszla spac bez lekow czekam na relke i foty
pilon Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Napisano 17 Czerwca 2012 Jako smaczek na dziś - widok z naszej mety w Świeradowie Panoramka Tomi, jeszcze będzie okazja za 12 dni Dobrze że Mała się lepiej poczuła
pilonowa Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Szoppers - też żałuje :> Slodko sie Was czyta Miski jak sie tutaj "klocicie" szkoda ze nie moglem poznac Pani Kubusiowej i z Wami popycic.. ale za to Bobas odgoraczkowal i poszla spac bez lekow czekam na relke i foty
gerus Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 <p>Poznan caly i zdrowy dojechal do Pyrlandii, Dzieki Panowie i Panie za mega weekend. Byc moze bede mial pamiatkowa fotke z drogi ale bylo warto;-) Aby da dwa tygodnie bylo tylko lepiej. Srubki w Giancie moga sie rozkrecac, mobilny serwis wszystko naprawi:-) A teraz spac bo padam na pysk. Jutro wstawie tracka
elkaziorro Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Ja również dziękuję wszystkim za zacne towarzystwo. Miło było gościć taką pro ekipę na "moim" podwórku i mam nadzieję, że jeszcze nie raz wspólnie zaliczymy Smrkowe ścieżki.
pilon Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Napisano 18 Czerwca 2012 Gerus - ja szczególnie dziękuję za pomoc techniczną i wsparcie mojej żony na szlaku. To była pierwsza moja i jej wspólna wycieczka w góry, no i wyszło na to że jeszcze nie do końca potrafimy wspólnie jeździć Pewnie potrwa scementowanie tego teamu dwuosobowego, kompletnie się nie zrozumieliśmy na szlaku co do wizji jazdy, no ale pierwsze koty za płoty, dobrze że się odnalazła i tak dzielnie przetrwała , mimo moich zaniedbań Zbyt mi chyba już wrosło w głowę jeżdżenie w rozciągniętej grupie
pilonowa Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Mimo,ze strasznie Was spowalnialam,co mam cicha nadzieje,ze mi wybaczycie:) to byl to swietny weekend a moj mezu przesadza,po prostu nie byl przygotowany az na takie zamulanie z mojej strony.Dolaczam sie rowniez do podziekowan Gerus!
maroko777 Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Witam, w końcu się ogarnąłem i teraz mogę powiedzieć kilka słów Było naprawdę super , świetna ekipa i zajefajne traski atmosfera naprawdę rodzinna . Mam nadzieję że częściej będziemy robić wypady z ekipą Dolnośląską A teraz pora na szczególne i oficjalne podziękowania - (kolejność osób jest przypadkowa) Pilon - za organizację, gotowanie (żywienie ekipy) i pomoc przy niedzielnym obiadku Gerus - za transport w mega komfortowych warunkach, pomoc serwisową i wspólne zakupy u Czeszki Japońskiego pochodzenia Juraleona - za nie ocenioną pomoc serwisową na szlaku ! , pogaduchy na tematy rowerowe i towarzystwo na końcu stawki Ewa - za żywienie ekipy, pogaduchy, towarzystwo na szlaku w drugi dzień zlotu i pilotowanie wycieczki w drodze powrotnej Mama Jurka - za wprowadzenie rodzinnej atmosfery, konsultacje medyczne i inspirujące konwersacje Męska Ekipa zlotu - za nocne spacery w poszukiwaniu alko... i wspólne chlanie w zacnym towarzystwie Jeżeli kogoś pominąłem to z góry bardzo przepraszam i obiecuję poprawę I na zakończenie pamiątkowa fotka kończąca zlot więcej fotek niebawem....
deTem Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Ja również dziękuje za fantastycznie spędzony weekend w znakomitym towarzystwie . Na dowód naszej formy i odwagi pliki z przebytych dróg i ścieżek: dzień pierwszy (gpx,kml,tcx) i drugi(gpx,kml,tcx). Do zobaczenia za niedługo
gerus Napisano 18 Czerwca 2012 Napisano 18 Czerwca 2012 Obiecane tracki tylko niestety ciut obciete bo gps w telefonie cos szwankuje. Dzien 1http://www.gpsies.com/map.do?fileId=zknfqmnzkxwpypam Dzien 2http://www.gpsies.com/map.do?fileId=txvzaxbimwfqbbam Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
maroko777 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 obiecane fotki https://picasaweb.google.com/108521006366109370912/SingltrekSmrk1617062012?authkey=Gv1sRgCIKmzrTFgJSiggE
pietro Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Żadnego zdjęcia na rowerach, za to co chwila piloty do TV Pytanie mam o ślad gps. Czy te trasy tam zaczynają się i kończą w tym samym miejscu? Według śladu startowaliście i kończyliście gdzieś indziej. Drugie pytanie to czy żona poradzi sobie tam na oponach Kenda Flame?
maroko777 Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 poradzi sobie bez problemu, jeżdżą tam nawet na szosówkach zwariowani Czesi a zdjęć na rowerach nie ma bo nikt jeszcze nie dorobił się takiego skilla żeby jednocześnie jeździć i robić fotki
pilon Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 Moja Kobita to widze że zawsze z wiankiem facetów Aczkolwiek twierdzi że na fotach wyszła jak pasztet
gerus Napisano 20 Czerwca 2012 Napisano 20 Czerwca 2012 Żadnego zdjęcia na rowerach, za to co chwila piloty do TV Pytanie mam o ślad gps. Czy te trasy tam zaczynają się i kończą w tym samym miejscu? Według śladu startowaliście i kończyliście gdzieś indziej. Drugie pytanie to czy żona poradzi sobie tam na oponach Kenda Flame? Jesli chodzi o slady to dopowiem co nieco. Mam telefon w ktorym gps nie zawsze za pierwszym razem zlapie sygnal, potem trzeba ponownie wlaczac rejestrowanie i juz idzie dobrze. Na jednym i na drugim jest obciete po pare/parenascie km Tapniete z tablety
pilon Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Napisano 20 Czerwca 2012 Ślady od DeTema są okej, sprawdzałem, kompletne... a start i meta mogą się różnić, to tylko kwestia kliknięcia w fonie... stąd różnice. W realu są to rzeczywiste pętle
mibas Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 dobra, Panowie, pytanie najważniejsze - kiedy powtórka?
pilon Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Napisano 21 Czerwca 2012 Jeśli w "Panowie" wliczasz mnie, i to musi być weekend to najwcześniej 14/15 lipca
pilonowa Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Moja Kobita to widze że zawsze z wiankiem facetów Aczkolwiek twierdzi że na fotach wyszła jak pasztet hmmmmmm no ten komentarz byl zbedny :]
Szoppers Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 Moja Kobita to widze że zawsze z wiankiem facetów Aczkolwiek twierdzi że na fotach wyszła jak pasztet hiihhi bez kitu dolaczenie "pilonowej" do FR dodalo swiezego powiewu do tego lajkrowo-wycieniowanego podejscia do zycia ja sie pytam w takim razie gdzie te "pasztetowe zdjecia" bo nie dosc ze w tych co sa nie ma pasztetu to jest ich MEGA MALO!
pilonowa Napisano 21 Czerwca 2012 Napisano 21 Czerwca 2012 hiihhi bez kitu dolaczenie "pilonowej" do FR dodalo swiezego powiewu do tego lajkrowo-wycieniowanego podejscia do zycia ja sie pytam w takim razie gdzie te "pasztetowe zdjecia" bo nie dosc ze w tych co sa nie ma pasztetu to jest ich MEGA MALO! Szoppers, ja tu chyba wprowadzam tylko zamęt a zdjęć mało, bo nie było czasu focić i sił, by trzymać aparat Następnym razem zrobimy więcej zdjęć i mam nadzieje, że nie trafi się znów żadne rozwodowe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.