inhibitor Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Coraz poważniej się zastanawiam, czy do was nie dołaczyć... Kwestie są dwie: 1. Czy byłby ktoś chetny jeszcze (mam transport dla biker + rower)? Jechałbym na 1 dzień... 2. Troszkę późno na szlak wjedziecie, bo jeśli chcecie być w Świeradowie o 10:30, to na szlaku najwcześniej o 11:00... A ja chciałbym tak na 18-19 do Wrocławia z powrotem ściagnąć...
pilon Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Napisano 14 Czerwca 2012 Inhibitor: 1) Trzeba poczekać, może ktoś się do soboty zgłosi... 2) Tydzień temu zaczęliśmy rowerować około 12:15, 19:30 byliśmy we Wrocławiu i cała pętla została zaliczona na Smrku... Pozdro!
inhibitor Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Pilon, rzeczywiście źle się wyrazięłm... O 18-19 to ja chcę być we Wrocławiu (ale rozpakowany, wykapany, najedzony i przebrany)... Czyli miałbym duży napór czasowy... I dlatego się zastanawiam... Cóż, mam 1,5 dnia na myślenie...
Juraleona Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Pilon: Wolałbym ze Świeradowa się zabrać z wami żeby się nie kręcić tam na ślepo bo mogło by to zająć więcej niż po prostu załadowanie roweru na dach:)
pilon Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Napisano 14 Czerwca 2012 Jurek, to łapniesz się z Michałem i Marcinem - deklarowali wolne miejsce. Bo w efekcie całego tego zamieszania pozbawiłem kumpla tylko dwóch standów, Zbiłeś mnie z tropu tym, że się sam przyturlasz, założyłem, że skoro masz transport do Świeradowa to te 7 km pod singla również. Ale nie martw się, damy radę Ps. Inhibitor, nie widzę problemu, żebyś ruszył np o szóstej rano, a spotkamy się gdzieś na singlu Do naszego przyjazdu powinieneś zrobić czerwoną pętlę i wrócić na węzeł przy przejściu granicznym Szoppi, dorzucę jeszcze hasło: odsypiasz dyżura, przyjeżdżasz do Świe... na wieczór, pomagam Ci pracować nad encefalopatią Wernickiego, rano wstajemy na singiel... Hmmm? :D:D
chaozz Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Coraz poważniej się zastanawiam, czy do was nie dołaczyć... Kwestie są dwie: 1. Czy byłby ktoś chetny jeszcze (mam transport dla biker + rower)? Jechałbym na 1 dzień... 2. Troszkę późno na szlak wjedziecie, bo jeśli chcecie być w Świeradowie o 10:30, to na szlaku najwcześniej o 11:00... A ja chciałbym tak na 18-19 do Wrocławia z powrotem ściagnąć... Siema Jeśli jesteś chętny na wypad w sobotę to ja się dołączę Oczywiście składam się na paliwo i mogę o dowolnie wczesnej godzinie startować. Też zależało by mi żeby przed nocą wrócić. Jak się namyślisz daj znać to się ustawimy.
boango Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 A czy ktoś może wybiera się tam w niedzielę i ma miejsce na jeden rower?
inhibitor Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Chaozz, Pilon, jutro mogę być słabo dostępny na necie, więc proszę wrzućcie mi jakieś numery komórek na PW...
inhibitor Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Chaozz, Pilon - dzięki za komórki... Zadzwonię do was tak popołudniem... Obecnie jestem na 90% za wyjazdem... Jeszcze muszę poczynić drobne regulacje w rowerze, z których "najgroźniejsze" jest dopompowanie tylnego dampera - nigdy tego nie robiłem, ale nie sądzę aby to sprawiało jakąś trudność i kłopoty... Stawiam na opcję zaproponowaną przez Pilona, czyli wczesny wyjazd, jedna pętla i spotkanie z resztą ekipy... Później wspólna jazda i powrót do Wrocławia...
pilon Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 Yo! To dogadaj się z Chaozzem A ja podsumuję: sobota: 8:00 rano rusza grupa wrocławsko-poznańska ~ 11:00 zbiórka pod Smrkem, na parkingu Centrum Singlowego ~ 17:00 powrót do aut, zjazd do Świeradowa, logowanie w Harbulówce, zakupy w bierdonce (znów śmiem zrzutę zaproponować) ~ 18:30 start z przygotowaniem kolacji czy grilla 20:30 meczyk? niedziela: NAPITALAMY OD RANA JOŁ! Veverka Ciperka!
inhibitor Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 No i stało się... Z Chaozzem startujemy z Wrocławia o 7:00... Z resztą ekipy łapiemy się gdzieś na szlaku... Ja już spakowany, rower przesmarowany... Czekam z utęsknieniem na poranny budzik... PS Nie wiem czy to dobry pomysł aby sam na sam z Chaozzem śmigać po górach... Ale potrzebuję łomotu, bo ja dopiero w tym tygodniu sezon otworzyłem i mnie nosi...
maroko777 Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 W końcu po wizycie w 4 sklepach udało się dorwać dętki 26x2.4 , zaraz małe pakowanie gratów i już po chwili pełna gotowość do wyjazdu :devil:
elkaziorro Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Panowie, pozwolicie, że i ja się jutro do Was przyłączę? W sprawy transportowe nie będę się Wam mieszał, wszak jam tutejszy/tamtejszy, więc do singlowego centrum 'přijet na kole', jak to mówią nasi południowi sąsiedzi. A że w kupie raźniej, to pomyślałem, że zgłoszę swój akces do Waszej ekipy. P.S. Jurek, jeżeli chcesz, to możemy się gdzieś spiknąć w Świeradowie i razem śmignąć na Singla.
inhibitor Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Panowie, pozwolicie, że i ja się jutro do Was przyłączę? Jasne... Im nas więcej tym lepiej... Możesz zacząć ze mną i Chaozzem (chwilę po 9 na singlu) lub z grupą Pilona (ok. 11 na singlu)...
elkaziorro Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Ok, mogę zacząć razem z Wami. Rozumiem, że samochód zostawiacie pod singlowym Centrum i tam byśmy się spotkali?
pilon Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 Yo! Szacun dla mocnej grupy! Widzimy się jutro o 8:00 na placyku lub na szlaku. Z Ewką przyjedziemy z kumplem, który również zanocuje. Ja padam na twarz, tak więc kto wie, czy nie zasne zaraz... dozo!
maroko777 Napisano 15 Czerwca 2012 Napisano 15 Czerwca 2012 Pilon mam nadzieję że poczekacie na nas w razie obsuwy ale powinniśmy być przed czasem Zapowiada się mega zabawa a na koniec dnia meczyk
pilon Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Napisano 15 Czerwca 2012 Poczekamy lub zdzwonimy się. Ja ledwo zipię... Wróciłem właśnie z integracji w firmie, poszło 7 browarów i z kilo mięcha z grilla, umieram, ale podtrzymuję 8:00 rano Pogoda jutro ma być pikna! Póki co padam, więc w razie obsuwy zaesemesuje, ale wykluczam taką opcję
inhibitor Napisano 16 Czerwca 2012 Napisano 16 Czerwca 2012 Wróciłem właśnie z integracji w firmie, poszło 7 browarów i z kilo mięcha z grilla... A ja właśnie jutro na integrację się śpieszę... Coś w tych imprezach firmowych jest, że przyciagają... Darmowy browar? EDIT 2012.06.16 godz. 06:07: No to wio!!!
inhibitor Napisano 16 Czerwca 2012 Napisano 16 Czerwca 2012 Dzięki za jazdę... Ja Chaozz i Elkazioro zrobilismy ponad 60km na singlu (Elkaziro ponad =20 na dojazdówce)... Było błoto, piach, szuter, asfalt, podjazdy, zjazdy, krew (od ugryzień much końskich), guma itp. czyli wszystko to co porządny wyjazd rowerowy miec powinien... Fotek tym razem brak - było tak dynamicznie...
Juraleona Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Booooosko:P Nic więcej nie powiem bo od wysuszonych dróg oddechowych nie mogę nic powiedzieć
pilon Napisano 17 Czerwca 2012 Autor Napisano 17 Czerwca 2012 Yo! Wrocław wrócił! Poznań, mam nadzieję, bezpiecznie w drodze, Legnica jak widzę też już w domu i to od dawna Było pysznie, rano obszerna relacja
pilonowa Napisano 17 Czerwca 2012 Napisano 17 Czerwca 2012 Ja również dziękuje za wspaniały wypad dzięki za wszelką pomoc, wspaniałe towarzystwo, wyrozumiałość dla moich słabych nóg i współpracę !! )) Mam nadzieję, że nogi nie będą umierać zbyt długo a moja kondycja poprawi się w miarę szybko i nie będę zamulać następnym razem Dawno nie miałam tak świetnego weekendu !!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.