Juraleona Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Zabieram się właśnie za dzwonienie i rezerwowanie noclegu. Czyli z tym bagażnikiem to że też bym się zmieścił, bo niezbyt ogarniam, mam całkowitą sieczkę z mózgu po dzisiejszych lekcjach? No i w ostateczności się zepnę i załatwię osobny środek transportu, ale to na 50% wtedy...
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Rezerwuj, rezerwacja jest bezpłatna. Około 19:00 będę wiedział czy załatwię bagażnik dachowy. Wtedy Ty się zabierzesz z nami bez przykręcania czegokolwiek w Legnicy. Oczywiście jeśli uda się załatwić bagażnik na klapę z Evolcem, ale to praktycznie pewne. Wiem, wiem, jest zamęt Jutro wszystko będzie ostatecznie pewne, jak koło 17:00-18:00 będę miał dachowy w rękach że tak powiem Sorry za te mega kombinacje, ale robie to dla naszej wygody i po to, żeby był komplet uczestników, którzy się deklarowali (z pominięciem pięknego PKP w dniu meczu PL-CZ ). Pozdro!
Juraleona Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Ahh, i jak coś to mam załatwiony transport do i ze Świerzawy jakby nie wypaliło więc nie ma parcia na szkło
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Do Świerzawy? Toż to mniej po drodze na Smrk niż z Legnicy, a tylko 17 km bliżej, ale gorszymi drogami ... Jesteś pewien, że nie pomyliłeś miejscowości? Ps. Reszta Chłopa - czekam z info transportowym na Jurka i te Świerzawę, bo coś mi nie gra, żeby jechał znów prawie pod Bolków, w stronę Wrocławia... A to ważne dla organizacji...
Juraleona Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 To ja coś musiałem pokićkać, chwila:D Świeradów ze Świerzawą... wybacz Pilon, transport mam zapewniony jakby co do Świeradowa
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Oki, no więc wszystko jasne! Ufff... Teraz mały update: Jeśli nie dojdzie do jakiegoś nieszczęsnego zbiegu okoliczności wynikającego z mega braku czasu u mego kumpla i dostanę od niego bagażnik dachowy z trzema stendami (potwierdził przed chwilą, że mam zgodę jego rodziny i zielone światło ), a od Evolca-Mego-Kochanego bagażnik na tylną klapę, to jedziemy wszyscy razem z Wrocławia w składzie: Ewa, Michał, Marcin (po przybyciu PKPem) i ja, po czym zabieramy ze Świeradowa Jurka i uderzamy na Smrk. Ponieważ w tej sytuacji nie ma jajec, ostatecznie potwierdzam na 100000% tę opcję jutro około 18:00, mając bagażnik w domu Ale tak jak pisałem - tylko nieszczęście może tę opcję skasować Kwestia godzin w sobotę... Michał i przede wszystkim Marcin - czy zbiórka około 8:00 gdzieś na parkingu przy Galerii Dominikańskiej czy też wokół parku Słowackiego (1 km od Dworca) jest realna? Jurek - około 10:30 gdzieś na rogatkach Świeradowa? Michał, Marcin, bardzo proszę o potwierdzenie obecności do jutra do około 15:00... Chciałbym wiedzieć, czy mogę kumplowi pozostawić 1 stend na weekend Wiem, że dużo wymagam, ale kurcze - po co macie się pałować pociągami i kombinować z dojazdem czy podwózką ze Szklarskiej itp
Juraleona Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Dobra, będę koło 10.30 na rogatkach I potwierdzam obecność, coby nie było
maroko777 Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Jadę, jadę wysłałem już pw. Zaraz ogarnę na google maps teren wokół dworca i dam znać gdzie mi będzie łatwiej dojechać.
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Tutaj jest LINK. Obok Galerii Dominikańskiej jest teren zielony z Panoramą Racławicką w środku. Ten teren zielony to park Słowackiego. Wokół niego jest rozsiana kupa miejsc parkingowych, tam gdzieś byśmy byli i się zdzwonili
maroko777 Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Pilon mała zmiana planów i od razu przepraszam za zamieszanie. Okazało się przed chwilą że kumpel z Poznania wybiera się na singla w sobotę i jedzie autem, więc odpuszczam u Ciebie transport. Mam nadzieję że to nie problem. Jedziemy przez Wrocław więc moglibyśmy spotkać się we Wrocławiu i ruszyć wspólnie na singla. Mamy również jedno miejsce wolne i możemy zabrać kogoś po drodze jeżeli będą chętni
Juraleona Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Ja jużsię sam przyturlam, ale dobrze że się klaruje piknie wyjazd Pogodę się ogarnie i wsio.
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Zaden problem - po prostu zostawiam kumplowi jednego stenda na rower, będzie miał dwa zamiast jednego 3m sie, pozor Kofola! Jurek, jak rozumiem - sam po Singletrek Centrum, tak?
maroko777 Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 gdzie pasowało by wam żebyśmy się spotkali przed wyjazdem z Wrocławia ? i o której ?
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 czysto egoistycznie patrząc, to na placu między ulicą Wyszyńskiego a ostrowem Tumskim... mniej więcej na trasie poznań-południe. o tutaj. Tylko niech się Majkel wypowie (jeśli ostatecznie potwierdzi), gdzie mu dogodnie być łapniętym O 8:00?
gerus Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 To ten placyk przy Ogrodzie Botanicznym jadac od Mostku na Odrze? Jesli tak to bez problemu dojedziemy:-)
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Są dwa mostki - od północy Warszawski i od południa Pokoju, ale założę się, że chodzi o to Ps. jeśli wyjazd około 5:00 to za wcześnie i nie potrzebujecie przewodnika na Smrk i na samym Smrku, to nie widzę przeszkody, żeby zdzwonić się już w Czechach Ale to tylko sugestia, bo wiadomo, że najmilej ruszyć razem
1979majkel Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Ja odpadam tak wiec bawcie sie dobrze i uwazajcie na zjazdach - powodzenia Pozdrawiam M.
maroko777 Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Rezerwacja zrobiona, Poznań gotowy do drogi...
mibas Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 ehhh, ludziska, człowiek na parę dni za granicę wyjedzie a Wy tu takie atrakcje urządzacie.. Chętnie bym pojechał z Wami, ale nie dam rady, dodatkowo mam jakieś nawracające problemy z mięśniami karku i barku, tak, że się nawet za ładnymi dziewczynami na ulicy nie mogę oglądać..
Szoppers Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Rezerwuj, rezerwacja jest bezpłatna. Około 19:00 będę wiedział czy załatwię bagażnik dachowy. Wtedy Ty się zabierzesz z nami bez przykręcania czegokolwiek w Legnicy. Oczywiście jeśli uda się załatwić bagażnik na klapę z Evolcem, ale to praktycznie pewne. Wiem, wiem, jest zamęt Jutro wszystko będzie ostatecznie pewne, jak koło 17:00-18:00 będę miał dachowy w rękach że tak powiem Sorry za te mega kombinacje, ale robie to dla naszej wygody i po to, żeby był komplet uczestników, którzy się deklarowali (z pominięciem pięknego PKP w dniu meczu PL-CZ ). Pozdro! Kubi jesli bylby problem z uchwytem rowerowym to mam dwa do pozyczenia.. belek na relingi niestety niet.. mialem taki zap...ol w tym tygodniu ze dopiero teraz po kolejnym dyzurze wszedlem na forum.. z pt/sob znowu dyzuruje wiec w sobote nie ma szans na przyjazd ale rozumiem ze jeslibym ugadal familie itp itd to moge sie dolaczyc w niedziele na singla z Wami? ew. jeslibym dojechal to bede mogl kogos podrzucic z powrotem do wro... a swoja droga to macie gdzie ogladac pl-czk w swieradowie w sobote?
pilon Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Napisano 14 Czerwca 2012 Tomi Dzięki za pomoc, ale sprawy bagażnikowe się już na szczęście wyklarowały, damy radę W niedziellę wibiasz do nas! A mecz chyba będzie gdzie obejrzeć, damy radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.