Skocz do zawartości

Singletreck pod Smrkem - weekend 16/17 czerwca

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zabieram się właśnie za dzwonienie i rezerwowanie noclegu.

Czyli z tym bagażnikiem to że też bym się zmieścił, bo niezbyt ogarniam, mam całkowitą sieczkę z mózgu po dzisiejszych lekcjach?

No i w ostateczności się zepnę i załatwię osobny środek transportu, ale to na 50% wtedy...

Napisano

Rezerwuj, rezerwacja jest bezpłatna. Około 19:00 będę wiedział czy załatwię bagażnik dachowy. Wtedy Ty się zabierzesz z nami bez przykręcania czegokolwiek w Legnicy. Oczywiście jeśli uda się załatwić bagażnik na klapę z Evolcem, ale to praktycznie pewne. Wiem, wiem, jest zamęt ;)

Jutro wszystko będzie ostatecznie pewne, jak koło 17:00-18:00 będę miał dachowy w rękach że tak powiem :D

Sorry za te mega kombinacje, ale robie to dla naszej wygody i po to, żeby był komplet uczestników, którzy się deklarowali (z pominięciem pięknego PKP w dniu meczu PL-CZ ;) ).

Pozdro!

Napisano

Do Świerzawy? Toż to mniej po drodze na Smrk niż z Legnicy, a tylko 17 km bliżej, ale gorszymi drogami ... Jesteś pewien, że nie pomyliłeś miejscowości?

Ps. Reszta Chłopa - czekam z info transportowym na Jurka i te Świerzawę, bo coś mi nie gra, żeby jechał znów prawie pod Bolków, w stronę Wrocławia... A to ważne dla organizacji...

Napisano

Oki, no więc wszystko jasne! Ufff... :D

Teraz mały update:

Jeśli nie dojdzie do jakiegoś nieszczęsnego zbiegu okoliczności wynikającego z mega braku czasu u mego kumpla i dostanę od niego bagażnik dachowy z trzema stendami (potwierdził przed chwilą, że mam zgodę jego rodziny i zielone światło ;) ), a od Evolca-Mego-Kochanego :D bagażnik na tylną klapę, to jedziemy wszyscy razem z Wrocławia w składzie:

Ewa, Michał, Marcin (po przybyciu PKPem) i ja, po czym zabieramy ze Świeradowa Jurka i uderzamy na Smrk.

Ponieważ w tej sytuacji nie ma jajec, ostatecznie potwierdzam na 100000% tę opcję jutro około 18:00, mając bagażnik w domu :) Ale tak jak pisałem - tylko nieszczęście może tę opcję skasować ;)

Kwestia godzin w sobotę...

Michał i przede wszystkim Marcin - czy zbiórka około 8:00 gdzieś na parkingu przy Galerii Dominikańskiej czy też wokół parku Słowackiego (1 km od Dworca) jest realna?

Jurek - około 10:30 gdzieś na rogatkach Świeradowa?

Michał, Marcin, bardzo proszę o potwierdzenie obecności do jutra do około 15:00... Chciałbym wiedzieć, czy mogę kumplowi pozostawić 1 stend na weekend :)

Wiem, że dużo wymagam, ale kurcze - po co macie się pałować pociągami i kombinować z dojazdem czy podwózką ze Szklarskiej itp ;)

Napisano

Tutaj jest LINK. Obok Galerii Dominikańskiej jest teren zielony z Panoramą Racławicką w środku. Ten teren zielony to park Słowackiego. Wokół niego jest rozsiana kupa miejsc parkingowych, tam gdzieś byśmy byli i się zdzwonili :)

Napisano

Pilon mała zmiana planów i od razu przepraszam za zamieszanie. Okazało się przed chwilą że kumpel z Poznania wybiera się na singla w sobotę i jedzie autem, więc odpuszczam u Ciebie transport. Mam nadzieję że to nie problem. Jedziemy przez Wrocław więc moglibyśmy spotkać się we Wrocławiu i ruszyć wspólnie na singla. Mamy również jedno miejsce wolne i możemy zabrać kogoś po drodze jeżeli będą chętni

Napisano

Zaden problem - po prostu zostawiam kumplowi jednego stenda na rower, będzie miał dwa zamiast jednego :)

3m sie, pozor Kofola!

Jurek, jak rozumiem - sam po Singletrek Centrum, tak?

Napisano

czysto egoistycznie patrząc, to na placu między ulicą Wyszyńskiego a ostrowem Tumskim... mniej więcej na trasie poznań-południe. o tutaj. Tylko niech się Majkel wypowie (jeśli ostatecznie potwierdzi), gdzie mu dogodnie być łapniętym :D

O 8:00?

Napisano

Są dwa mostki - od północy Warszawski i od południa Pokoju, ale założę się, że chodzi o to :D

Ps. jeśli wyjazd około 5:00 to za wcześnie i nie potrzebujecie przewodnika na Smrk i na samym Smrku, to nie widzę przeszkody, żeby zdzwonić się już w Czechach :) Ale to tylko sugestia, bo wiadomo, że najmilej ruszyć razem :)

Napisano

ehhh, ludziska, człowiek na parę dni za granicę wyjedzie a Wy tu takie atrakcje urządzacie..

Chętnie bym pojechał z Wami, ale nie dam rady, dodatkowo mam jakieś nawracające problemy z mięśniami karku i barku, tak, że się nawet za ładnymi dziewczynami na ulicy nie mogę oglądać..

Napisano

Rezerwuj, rezerwacja jest bezpłatna. Około 19:00 będę wiedział czy załatwię bagażnik dachowy. Wtedy Ty się zabierzesz z nami bez przykręcania czegokolwiek w Legnicy. Oczywiście jeśli uda się załatwić bagażnik na klapę z Evolcem, ale to praktycznie pewne. Wiem, wiem, jest zamęt ;)

Jutro wszystko będzie ostatecznie pewne, jak koło 17:00-18:00 będę miał dachowy w rękach że tak powiem :D

Sorry za te mega kombinacje, ale robie to dla naszej wygody i po to, żeby był komplet uczestników, którzy się deklarowali (z pominięciem pięknego PKP w dniu meczu PL-CZ ;) ).

Pozdro!

Kubi jesli bylby problem z uchwytem rowerowym to mam dwa do pozyczenia.. belek na relingi niestety niet.. mialem taki zap...ol w tym tygodniu ze dopiero teraz po kolejnym dyzurze wszedlem na forum.. z pt/sob znowu dyzuruje wiec w sobote nie ma szans na przyjazd ale rozumiem ze jeslibym ugadal familie itp itd to moge sie dolaczyc w niedziele na singla z Wami? :D ew. jeslibym dojechal to bede mogl kogos podrzucic z powrotem do wro... a swoja droga to macie gdzie ogladac pl-czk w swieradowie w sobote? :D

Napisano

Tomi :D

Dzięki za pomoc, ale sprawy bagażnikowe się już na szczęście wyklarowały, damy radę :D

W niedziellę wibiasz do nas! :D

A mecz chyba będzie gdzie obejrzeć, damy radę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...