pilonowa Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 ja już mam jednego Amora... od 3 lat... i wystarczy
zabiel17 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Pilon, ukradłes mi pomysł... Planowałem zorganizować podobny wyjazd forumowy w lipcu... Spanie w Orlem (schronisko w Izerach) od piątku do niedzieli... śmiganie po Izerach (polska i czeska strona) oraz oczywiście smrekowy singiel... gdyby nie to, że w niedzielę mam juuż zaklepany wyjazd motocyklowy to wybrałbym się z wami... Cóż, być może w sobotę na jeden dzień, ale koliduje mi to mocno z imprezą zakładową... Czemu kalendarz jest tak ciasny? i ja już jestem chętny na taki wyjazd
pilon Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 ja już mam jednego Amora... od 3 lat... i wystarczy Źle Ci?
zabiel17 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Jak dogadam się z deTemem co do transportu, to jadę z Wami na tego singla
maroko777 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 kutwa... jak nic nie wykombinuje z transportem to przyłącze się do Majkela. Szykuje się mega wyprawa na singla i nie mogę jej przegapić
pilon Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 Mistrzu, jakoś to ogarniemy, jutro po południu będzie o wiele więcej wiadomo dzięki bagażnikowym działaniom Evolca może nie będzie tak źle jak to na dziś wygląda
pilon Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 Jeśli tylko wszystko się uda pomyślnie przygotować (bagażnikowo itp), to byśmy Cię prosili Maroko o jedno (nie wiem na ile znasz Wrocław). Fajnie by było jakbyś z Dworca podjechał np gdzieś pod Galerię Dominikańską, a my tam przyparkujemy. Nie wiem jak teraz jest koło dworca z parkowaniem, a bym nie chciał, żeby jacyś mili panowie nas gnębili przy ładowaniu szpeju - koło galerii będzie spokojniej (np parking przy poczcie głównej - to około 5 minut rowerem od dworca).
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Niestety, pojechałbym ale z obecną formą nie mam co szukać, zabezpieczałbym (bardzo skutecznie) tyły żeby nikt nie wjechał Ale na szczęście, przed Pasterką mam 2 tygodnie wolnego
pilon Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 Eeee... tam nie potrzeba formy, zapewniam Jest jeden podjazd, który możesz podprowadzić i zrobisz to w kwadrans... Potem ciągnie Cię grawitacja Tak że jeśli chodzi o formę, to nie ma potrzeby czuć jakichkolwiek ograniczeń Serio mówię, inni potwierdzą Ewa też nie podjedzie, powalczy ale będzie podprowadzać, więc nie martw się - po prostu grupowo sobie podejdziemy
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 No to... Zachęta jest, a miejsce na pace? Legnica i okolice, ktokolwiek? Mogę swój bagażnik dachowy załatwić. Nie ma bata żeby sobie odmawiał na koniec szkoły!
pilon Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 Hah Jeśli pasuje na relingi do Forda Focusa 1 to jesteśmy w domu, a Ty jesteś moim Kryszną Ile standów ma ten bagażnik? I czy istnieje cień szans, żeby przekazać go do Wro najpóźniej w piątek po południu? Kombinuje MEGA w tym momencie, ale przy najbardziej wypasionej opcji, po prostu wtedy odbieramy Cię z Ewą, Maroko i Majkelem w sobote z Legnicy, mając już na dachu rowery Druga opcja - zbiórka w Legnicy i dopinamy bagażnik na miejscu
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Do piątku we Wro?... Rozmówię się. A czy pasuje to właśnie dzwonie do kumpla:D
pilon Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 Jurek, nie ma spiny I opcja oczywiście aktualna TYLKO jeśli jedziesz na Smryka i ktoś z Twoich ziomków jedzie wcześniej do Wrocławia. Myślę, że to po prostu by była opcja najwygodniesza dla całej paczki Tylko nim coś zaczniesz załatwiać, trzeba się dowiedzieć czy pasuje na relingi do Focusa i ile ma standów Bo jeśli 1 stand to szkoda zachodu Jeśli bagażnik będzie pasował, a nikt go nie podrzuci, to też się nie martw o transport - i tak odbierzemy Cię z Legnicy w sobote rano, a bagażnik zamontujemy na miejscu
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Wiem że ma motylki i pasuje na kwadratowe belki na 100% A z transportem do Wro to nie wiem czy do piątku bym wyrobił, więc chyba pozostaje montaż na miejscu. Ale za to będziecie mieli moje poczucie humoru na wyłączność na 2 dni
pilon Napisano 12 Czerwca 2012 Autor Napisano 12 Czerwca 2012 Ale my mamy tylko relingi. Nie mamy belek. Potrzeba belek poprzecznych i standów rowerowych na belki Żeby nie bylo wątpliwości, zajedziemy tak: I nic wiecej na dachu...
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 No i właśnie zgasiłeś mój entuzjazm... Coś będę rozkminiał jeszcze ale szanse poleciały na łeb na szyje.
Juraleona Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 I do tego łoimy Rosjan, wszystko jest możliwe
deTem Napisano 12 Czerwca 2012 Napisano 12 Czerwca 2012 Więc zadecydowane - jadę . Rezerwacja załatwiona, forma w normie, meczu nie przegraliśmy - wszystko . Jak mr. zabiel się zdecyduje na 100% to pojawimy się jednym transportem.
pilon Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Maroko777 - załatwiałeś już nocleg? Byłoby super jakbym dziś do 16:30 miał od Ciebie potwierdzenie czy jedziesz na 100%, czy masz gdzie spać i czy jedziesz pociągiem do Wrocławia i łapiesz nas oraz o której byś był we Wrocławiu. Potrzebna mi taka wiedza do podjęcia dodatkowych działań bagażnikowych, może uda się jeszcze ugrać bagażnik dachowy, ale muszę mieć dobę wyprzedzenia. Juraleona - mam to samo pytanie, czy jesteś w stanie określić że na 100% jedziesz i masz np zarezerwowany nocleg... Majkel - jakbyś do jutra przedpołudnia dał znać... Wiem, że zmuszam do szybkich zwierzeń, ale zostaje mi doba na załatwienie dachowca, tak byśmy mogli sie zabrać razem w piątkę (Ewa, Marcin, Michał, Jurek i ja) z rowerami jednym autem... Dodam tylko, że nawet jeśli wszyscy sie zdecydujecie i porezerwujecie nocleg, proszę się nie nastawiać w 100% na jeden transport, wszystko okaże się jutro przed 18:00... Ale muszę wiedzieć, czy mam o co walczyć. Bo załatwienie dachowca to duże wyrzeczenie dla mojego znajomego, chce z czystym sumieniem wiedzieć, że coś mu zabieram dla w 100% potwierdzonej grupy która ma gdzie spać itp Mam nadzieje, że mnie rozumiecie Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.