pilon Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Elo 5 2 0 ! Włosi właśnie strzelili gola, więc w ramach Święta Lasu, dla uczczenia, z żoną zaplanowaliśmy wypad na Smrkowego Singla, w przyszły weekend, sobota/niedziela, z noclegiem. Ponieważ to dwudniówka jednonocna, to nie będę się rozpisywał. Kilka szczegółów: - wyjeżdżamy z Wrocławia około 7:00 rano w sobotę, jedziemy na singla, robimy co się da, wracamy na około 17:00 do Świeradowa, zalogować się w ośrodku "Harbulówka". Są tam jeszcze wolne miejsca, oprócz studio małżeńskiego (myśmy zarezerwowali). - Singla śmigamy przez dwa dni, sobotę i niedzielę, robimy i czeską i polską stronę Więcej info o singlu tutaj: www,singletreckpodsmrkem.cz Wieczorem w sobotę piffko i pizza gondola-putana-italiana... Hiszpanie wyrównali, ale co tam, i tak jedziemy Pozor Kofola!
inhibitor Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Pilon, ukradłes mi pomysł... Planowałem zorganizować podobny wyjazd forumowy w lipcu... Spanie w Orlem (schronisko w Izerach) od piątku do niedzieli... śmiganie po Izerach (polska i czeska strona) oraz oczywiście smrekowy singiel... gdyby nie to, że w niedzielę mam juuż zaklepany wyjazd motocyklowy to wybrałbym się z wami... Cóż, być może w sobotę na jeden dzień, ale koliduje mi to mocno z imprezą zakładową... Czemu kalendarz jest tak ciasny?
deTem Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 A Irlandia - Chorwacja 1:2. To tak w ramach rozgrzewki wyjazdowej to jadę. Wstyd się przyznać, ale pod Smerkiem to mój pierwszy raz (by był) I to wszystko za 55 złociszy jedynie?
pilon Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 No jeśli chodzi o nocleg, to tak. 55 zł. Za wjazd na singla sie nie płaci. Aha, noclegów ja nie rezerwuje, bo środek sezonu, a kobitce nie umiałem powiedzieć ile miejsc ponad nasze dwa. Więc każden na własne renkie, taką zostawiłem informację
maroko777 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 brzmi interesująco... Pilon masz miejsce w autku ? Chętnie bym się z wami zabrał
Cox Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, w poniedziałek mam Analize II egzamin, lipa Dzisiaj na meczu Chorwacja- Irlandia grał piłkarz o nazwisku Cox
pilon Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 Maroko - jeśli dasz jakoś radę na 1/3 tylnej kanapy, z rowerami obok i troszkę w głowie, to serdecznie zapraszam Focus kombi, pomieścim sie jakoś, 3 rowery i 3 osoby, jeszcze tego nie przerabiałem, ale troszkę rozkładania i zdejmowania kół, siodełek i czemu nie Coxu - olej exam, pouczę Cię na miejscu Jeśli analiza II to to coś z szeregami gdzie się skreśla jakieś tam (n+1) czy coś, to Cię pouczę, nawet mam do tego te Skoczylasy czy coś tam
maroko777 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Spoko dam radę na 1/3 kanapy, wszak duży nie jestem. Ze zdjęciem kół nie ma problemu, jeżeli jesteś pewien że się pomieścimy to zaklepuje miejsce ! Jest tylko problem z dojazdem na czas do Wrocka, najwcześniej mogę być ok 7:40
Cox Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 skoczylasy też mam, niestety pociągu do nauki żadnego w obecnej chwili, całki podwójne, potrójne, szeregi, bardziej skomplikowane to wszystko niż amory Fox'a od środka
pilon Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 Umówmy się tak: do środy sprawdze z małżowinką czy jak włożymy swoje rowery, to zmieści się jeszcze jeden. I dam na bank znać... A co do godziny, to najwyżej wyjedziemy z Wro o 8:00 czy jakoś po, nic się nie stanie z tego powodu
maroko777 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Spoko, wielkie dzięki Jak by coś to mam krótką ramę, od ośki do ośki 115,5cm
pilon Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Napisano 10 Czerwca 2012 Okejo, oczyma wyobraźni widzę, że trzeba będzie zdjąć koła, siodełka i kiery. Wzrokowo mi póki co pasi, do środy zrobimy testa in vivo
maroko777 Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 koła no problem, siodła nie muszę zdejmować bo mam sztycę hydrauliczną a z kierą to jakoś sobie poradzimy Mogę również spuścić powietrze z zawieszenia to przynajmniej przód będzie niższy
pilon Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 Cóż... właśnie przed chwilą wysiadłem z auta, tak pi razy drzwi pomierzyłem to i owo, i jednak może być bardzo ciężko. Myśmy dotąd wozili dwa rowery zawsze z dwiema w sumie osobami, tylna kanapa cała złożona. Teraz powoli zaczynam kumać, dlaczego zawsze nie próbowaliśmy nikogo zabierać. W tym układzie ramy na pionowo mogą nie wejść z powodu widelca. Trzy w poziomie na bank odpadają, bo jakikolwiek poziom wymusza złożenie kanapy. Postaram się jeszcze to przećwiczyć, ale ostrzegawczo daję znać, żeby rozczarowanie raczej było miłe, a nie smutne... Przepraszam za wczorajszy hurraoptymizm Najgorzej robić "pomyślał, nie spojrzał"
inhibitor Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Do focusa I nie wejdą 3 rowery przy złożeniu 2/3 tylnej kanapy... Ćwiczone... Jak się złoży cały tył to 2 wchodzą spokojnie bez rozkręcania...
pilon Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 Tak właśnie mi wyszło, mierząc miarką Jeszcze spróbuję wsadzić dwa i zobaczyć ile jest miesca, ale to jednak nierealne. Przepraszam za złudne nadzieje na początku, chciałem dobrze
1979majkel Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Opcje Marcinie masz nastepujaca: pociag w sobote 16.VI. z Poznania Glownego do Jeleniej Gory o 6.58 (na miejscu w Jeleniej jestes o 13.05) a pozniej z blatu do Swieradowa (okolo 30km) lub juz ustawka z Kuba, ktory moglby ewentualnie po Ciebie przyjechac do Jeleniej lub w okolice. Jesli nic mi nie wypadnie to bede jechal tym samym pociagiem w to samo miejsce. Pozdrawiam M.
evo07 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 mogę użyczyć bagażnika na klapę - Qbuś jutro jadę go reklamować wieć bedzie do użyczenia w pełni sprawny, jak się spuje to znów na reklamację i zwrot kasy (dla Majkela:)
pilon Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 Sprawdziłem, 3 nie wejdą Dogadam się jakoś z Evolcem Dzięki
pilonowa Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Jedziemy na Smryka, jedziemy, jedziemy nie naśladujemy. Fajnie będzie jeśli tylko przeżyje podjazd asfaltem
1979majkel Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Slusznie, krotko trzeba ;P pokaz, kto tu rzondzi ;P
evo07 Napisano 11 Czerwca 2012 Napisano 11 Czerwca 2012 Jedziemy na Smryka, jedziemy, jedziemy nie naśladujemy. Fajnie będzie jeśli tylko przeżyje podjazd asfaltem wjechać wjedzie ale niech Ci Monsz naprawi ''''amora'''' bo gorzej będzie zjechać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.