Skocz do zawartości

Singletreck pod Smrkem - weekend 16/17 czerwca

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elo 5 2 0 !

Włosi właśnie strzelili gola, więc w ramach Święta Lasu, dla uczczenia, z żoną zaplanowaliśmy wypad na Smrkowego Singla, w przyszły weekend, sobota/niedziela, z noclegiem.

Ponieważ to dwudniówka jednonocna, to nie będę się rozpisywał. Kilka szczegółów:

- wyjeżdżamy z Wrocławia około 7:00 rano w sobotę, jedziemy na singla, robimy co się da, wracamy na około 17:00 do Świeradowa, zalogować się w ośrodku "Harbulówka". Są tam jeszcze wolne miejsca, oprócz studio małżeńskiego (myśmy zarezerwowali).

- Singla śmigamy przez dwa dni, sobotę i niedzielę, robimy i czeską i polską stronę :) Więcej info o singlu tutaj: www,singletreckpodsmrkem.cz

Wieczorem w sobotę piffko i pizza gondola-putana-italiana... ;)

Hiszpanie wyrównali, ale co tam, i tak jedziemy :D

Pozor Kofola!

Napisano

Pilon, ukradłes mi pomysł... Planowałem zorganizować podobny wyjazd forumowy w lipcu... Spanie w Orlem (schronisko w Izerach) od piątku do niedzieli... śmiganie po Izerach (polska i czeska strona) oraz oczywiście smrekowy singiel...

gdyby nie to, że w niedzielę mam juuż zaklepany wyjazd motocyklowy to wybrałbym się z wami... Cóż, być może w sobotę na jeden dzień, ale koliduje mi to mocno z imprezą zakładową...

Czemu kalendarz jest tak ciasny?

Napisano

A Irlandia - Chorwacja 1:2. B)

To tak w ramach rozgrzewki wyjazdowej to jadę.

Wstyd się przyznać, ale pod Smerkiem to mój pierwszy raz :icon_redface: (by był)

I to wszystko za 55 złociszy jedynie?

Napisano

No jeśli chodzi o nocleg, to tak. 55 zł. Za wjazd na singla sie nie płaci.

Aha, noclegów ja nie rezerwuje, bo środek sezonu, a kobitce nie umiałem powiedzieć ile miejsc ponad nasze dwa. Więc każden na własne renkie, taką zostawiłem informację :)

Napisano

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, w poniedziałek mam Analize II egzamin, lipa

Dzisiaj na meczu Chorwacja- Irlandia grał piłkarz o nazwisku Cox :D

Napisano

Maroko - jeśli dasz jakoś radę na 1/3 tylnej kanapy, z rowerami obok i troszkę w głowie, to serdecznie zapraszam :) Focus kombi, pomieścim sie jakoś, 3 rowery i 3 osoby, jeszcze tego nie przerabiałem, ale troszkę rozkładania i zdejmowania kół, siodełek i czemu nie :)

Coxu - olej exam, pouczę Cię na miejscu :) Jeśli analiza II to to coś z szeregami gdzie się skreśla jakieś tam (n+1) czy coś, to Cię pouczę, nawet mam do tego te Skoczylasy czy coś tam :)

Napisano

Spoko dam radę na 1/3 kanapy, wszak duży nie jestem. Ze zdjęciem kół nie ma problemu, jeżeli jesteś pewien że się pomieścimy to zaklepuje miejsce !

Jest tylko problem z dojazdem na czas do Wrocka, najwcześniej mogę być ok 7:40 :(

Napisano

skoczylasy też mam, niestety pociągu do nauki żadnego w obecnej chwili, całki podwójne, potrójne, szeregi, bardziej skomplikowane to wszystko niż amory Fox'a od środka

Napisano

Umówmy się tak: do środy sprawdze z małżowinką czy jak włożymy swoje rowery, to zmieści się jeszcze jeden. I dam na bank znać... A co do godziny, to najwyżej wyjedziemy z Wro o 8:00 czy jakoś po, nic się nie stanie z tego powodu :)

Napisano

Okejo, oczyma wyobraźni widzę, że trzeba będzie zdjąć koła, siodełka i kiery. Wzrokowo mi póki co pasi, do środy zrobimy testa in vivo ;)

Napisano

koła no problem, siodła nie muszę zdejmować bo mam sztycę hydrauliczną a z kierą to jakoś sobie poradzimy ;) Mogę również spuścić powietrze z zawieszenia to przynajmniej przód będzie niższy ;)

Napisano

Cóż... właśnie przed chwilą wysiadłem z auta, tak pi razy drzwi pomierzyłem to i owo, i jednak może być bardzo ciężko. Myśmy dotąd wozili dwa rowery zawsze z dwiema w sumie osobami, tylna kanapa cała złożona. Teraz powoli zaczynam kumać, dlaczego zawsze nie próbowaliśmy nikogo zabierać. W tym układzie ramy na pionowo mogą nie wejść z powodu widelca. Trzy w poziomie na bank odpadają, bo jakikolwiek poziom wymusza złożenie kanapy. Postaram się jeszcze to przećwiczyć, ale ostrzegawczo daję znać, żeby rozczarowanie raczej było miłe, a nie smutne...

Przepraszam za wczorajszy hurraoptymizm :( Najgorzej robić "pomyślał, nie spojrzał" :(

Napisano

Do focusa I nie wejdą 3 rowery przy złożeniu 2/3 tylnej kanapy... Ćwiczone...

Jak się złoży cały tył to 2 wchodzą spokojnie bez rozkręcania...

Napisano

Tak właśnie mi wyszło, mierząc miarką :( Jeszcze spróbuję wsadzić dwa i zobaczyć ile jest miesca, ale to jednak nierealne. Przepraszam za złudne nadzieje na początku, chciałem dobrze :(

Napisano

Opcje Marcinie masz nastepujaca: pociag w sobote 16.VI. z Poznania Glownego do Jeleniej Gory o 6.58 (na miejscu w Jeleniej jestes o 13.05) a pozniej z blatu do Swieradowa (okolo 30km) lub juz ustawka z Kuba, ktory moglby ewentualnie po Ciebie przyjechac do Jeleniej lub w okolice.

Jesli nic mi nie wypadnie to bede jechal tym samym pociagiem w to samo miejsce.

Pozdrawiam

M.

Napisano

mogę użyczyć bagażnika na klapę - Qbuś jutro jadę go reklamować wieć bedzie do użyczenia w pełni sprawny, jak się spuje to znów na reklamację i zwrot kasy (dla Majkela:)

Napisano

Jedziemy na Smryka, jedziemy, jedziemy nie naśladujemy. Fajnie będzie jeśli tylko przeżyje podjazd asfaltem :D

wjechać wjedzie ale niech Ci Monsz naprawi ''''amora'''' bo gorzej będzie zjechać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...