scroh Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam Przeglądają oferty i ceny rowerów w sklepach w Niemczech i USA trafiłem na stronę http://www.sale-bikes.com/. Czegoś tu nie rozumiem, ceny to średnio 30% cen w PL, rowery w pełnej specyfikacji tyle, ze nie mogę znaleźć wielkości ram. Dla przykładu http://www.sale-bikes.com/products/Specialized-Stumpjumper-Comp-Carbon-2011-Bike.html - tam 1 tyś $ u nas ok 3 tyś $. Rozumiem, że mogą wystąpić dysproporcje miedzy naszymi rynkami ale nie takie! Być może mój angielski tutaj nawalił i to są jakieś repliki, figurki 1:10 etc.... Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Wiarygodność na poziomie zerowym. I nie mam tutaj na myśli cen. Nie rozumiem ludzi, którzy przelewają im kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Stawiam na figurki 1:10 Walek jakich wiele w tej czesci swiata. To nie USA, ani Niemcy, Indonezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Podoba mi się logo tego sklepu ( górny lewy róg)- bardzo rowerowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 wszystkie sklepy z takimi danymi adresowymi: Address: Jl. Dr Semeru No 13 Bogor - Jawa Barat 16112 Indonesia Są po prostu ściemą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Może jakieś zamówienie grupowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Taa a później pozew zbiorowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 chyba jakies podrobki zamawiajac nokie z chin: ma wejscie na 2 karty sim, odbiornik tv z fajna anteną i 2 baterie w zestawie. może tutaj jest podobnie, dwa widelce z przodu, 2 komplety kół gratis i sterowanie biegami bezprzewodowo (czyt. bez linek) hehehe kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuiTam Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Same grupy osprzętu, no proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To ściema. Nawet nie postarali się o porządną stronę i ceny zbyt dużo podejrzeń budzą. Śmierdzi fejkiem z daleka. Postuluję o T/C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Twórca layoutu chyba zapomniał, że tworzy go dla sklepu rowerowego, a nie dla strony erotycznej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.