RowerzystaBartek Napisano 10 Czerwca 2012 Napisano 10 Czerwca 2012 Witajcie, jestem tu nowy choć ostatnio spędzam na Waszym forum długie godziny, a to dlatego że: Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zmiany kół. Na początku miałem zmienić tylko tylną piastę, ale sami wiecie jak to jest.. Zaczne od kół, chociaż do zrobienia jest wiele więcej a co nieco już wymieniłem, ale o tym później, w zupełnie innym wątku ;-) Mam nadzieję, że pomożecie Do rzeczy: Obecnie jeżdżę na kołach (z zamiłowania leśne ścieżki, z praktyki 50/50 las/szosa): Obręcze: MTX31, 32 otwory, Piasty: Shimano Deore, Szprychy: Mach, czarne. Już mam: piasty shimano xt (pod hamulce tarczowe - Hayes stroker trail) Chcę wybrać: 1. obręcze do wagi 440g, najlepiej białe 2. szprychy Nie chciałbym żeby koszt przedsięwzięcia wyniósł mnie więcej niż 600-650zł (szprychy + obręcze) Waże 78kg. Ja myślałem o takich: Allegro ale nie są białe. a może za niewiele więcej pln można kupić coś lepszego..? Pozdrawiam serdecznie i czekam na podpowiedzi znalazłem coś takiego, może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia związane z tą obręczą? Obręcz DT XR 400 Biała - bikestacja.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.