lud0jad Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 http://9gag.com/gag/4432771 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Hehe a to koło to chyba wykonane z tytanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czy zderzak w tym samochodzie, nie jest przypadkiem z tworzywa sztucznego? Anyway, jeśli rama w rowerze została wygięta, to bardzo możliwe, że większe straty poniesie rowerzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Chcę te szprychy - ktoś wie jaki to model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czy zderzak w tym samochodzie, nie jest przypadkiem z tworzywa sztucznego? Anyway, jeśli rama w rowerze została wygięta, to bardzo możliwe, że większe straty poniesie rowerzysta a papier jest tworzywem sztucznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Skąd taka dziwna aluzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lud0jad Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Chcę te szprychy - ktoś wie jaki to model? Anodowane FART&LUCK 266x2x1,8x2mm straight. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Skąd taka dziwna aluzja? tak żartuje po prostu z tego zdjęcia, nic do Ciebie, spokojnie;p byłem przerażony tym zdjęciem dlatego napisałem się że to papier nie samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Guma opony spowodowała, że koło zablokowało się między zderzakiem, a asfaltem. Obręcz jest dość mocna, wzmocniona szprychami, więc się wgniotło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Widziałem kiedyś w Jeleniej Górze taką sytuację tylko, że autobus MZK vs szosa. Nie wiem co kierowca autobusu chciał osiągnąć ale też najechał z prawej strony, czyli raczel nici z bajeczki że rowerzysta nie ustąpił wyjeżdżającemu z zatoczki (jakieś 60-80 metrów od zatoczki). Rama wyglądała cało, ale z koła ósemka - w ikarusach jest zderzak ze stali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Co to za model samochodu? Trzeba wiedziec co omijac przy zakupie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.