Publius Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A po co tak? Jak było zamknięte to jeździło się po jezdni zupełnie legalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Pojechałem ostatnio tą ścieżką, wg mnie jest ok. ale muszę przyznać, że przejazd nią wydłuża mój czas dojazdu do pracy o kilka minut. Dlatego jadąc od strony metra, wolę jechać ulicą lub autobusem 101 (jeździ co pełne 10 minut, dla mnie autobus o 8:40 jest idealny). Z powrotem, kiedy już nie mam ciśnienia na powrót do domu, będę jeździł tą ścieżką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archetwist Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ogólnie trasa mi się podoba, ale ma swoje niedoróbki, na przykład bardzo kiepska widoczność i bardzo niemądrze rozwiązany zakręt dla osób, które chcą, jadąc pod estakadą, dostać się na górę. Tam kompletnie nie widać czy ktoś nadjeżdża z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petek Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12634441,Sciezka_na_moscie_otwarta__Zamknieta__ale_jechac_mozna.html No i pewnie nam zaraz zamkną ten przejazd. Gazeta zrobiła "przysługę" rowerzystom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wspaniały pomysł z tą inwestycją, naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 9 Października 2012 Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ktoś z kolegów jechał dziś mostem, a w zasadzie chodnikiem w okolicach godziny 8:50? Miał rower z sakwami. Tak tylko z ciekawości pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Namalowano oznakowanie poziome... oczywiście źle. 1. Tak powinno być 2. Droga jednokierunkowa ? 3. Ruch lewostronny !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Co się pan czepiasz... Rower to rower, a w którą stronę, to jeden... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
house Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Spoko, teraz pewnie jeszcze zrobią tak jak w mojej okolicy - zamalują to na czarno, obok domalują poprawne znaki a po jakimś czasie czarna farba zejdzie i będzie już całkowity bajzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dostałem odpowiedź od ZDM w tej sprawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oooo patrzaj jak sie obrobili w temacie. I dobrze że nabazgrałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 20 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 niech drapia zyletkami teraz i poprawiaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.