Skocz do zawartości

[Warszawa - Most północny] Czy przejezdny?

Furuss

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Jechalem w sobote od strony tarchomina, to sciezka byla jeszcze zablokowana. Rower trzeba bylo przekladac przez barierki lub sie wracac, zawsze wybieralem 1 opcje :D Pan z ochrony po stronie bielan powiedzial, ze sciezka ma byc otwarta 1 pazdziernika. Wiec moze to prawda, pomijam fakt, ze miala funkcjonowac juz w maju potem czerwcu itd. Teraz przyjdzie zima zasypie ja sniegiem i znowu bedzie nie przejezdna :P

Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2

Mam nadzieję, że przejadę bez konieczności zawracania

Ale po co zawracać, jak się boisz jechać ulicą, to polecam wybrać torowisko tramwajowe. Jechałem nim w sobotę pierwszy raz i muszę powiedzieć, że przyjemnie się jechało :thumbsup: Na pewno lepiej niż ala chodnikiem, który jest wzdłuż ścieżki, bo na końcu po stronie Bielańskiej jest centralnie ustawiona latarnia. Nawet dla kogoś z wąska kierownica nie ma szans się przecisnąć. Już na trasie toruńskiej jest szerzej :whistling:

jeździli tam autami, wozili towar. Ścieżka w opłakanym stanie. Żenada! Jestem ciekaw kto zrobił odbiór techniczny, ze się podpisał pod tym to aż zaskakujące. Chyba i tak będę pomiatał po ulicy. Do kitu jest również to że trzeba przeciąć dwie ulice, podczas gdy most leci górą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...