Nastar Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Przed startem widziałem kilka osób z kamerkami na kaskach. Jest gdzieś możliwość obejrzeć trasę z takiej perspektywy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmaniek Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Przed startem widziałem kilka osób z kamerkami na kaskach. Jest gdzieś możliwość obejrzeć trasę z takiej perspektywy ? Filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Podziękował :-) Zaraz po meczu obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonasz99 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Filmik Jaką kamerą był kręcony ten filmik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmaniek Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jaką kamerą był kręcony ten filmik ? Nie jestem autorem filmu więc nie wiem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.