sysak Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jaką Piastę tylnią z allegro możecie mi polecić do lekkiego XC? Cena to maksymalnie 80zł Szukam czegoś na hamulce v-brake ew. centerlock, kasetę 8/9rzędów i 36 szprych. Raczej nie liczy się dla mnie waga. Główną cechą która mnie interesuje jest wytrzymałość piasty, choć z drugiej strony nie uprawiam downhillu więc nie musi być ona pancerna. ;-) Sprzęt może być lekko używany. Za piastami jakich firm i za jakimi modelami powinienem się rozglądać? Co powiecie o piastach novatec, joytech i deore 526? A może komuś z was leży gdzieś jakaiś fajny sprzęt i się kurzy? Oferty milewidziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Mozesz sprobowac tanio wyrwac piasty sram 5.0/7.0 ;] ale ciezko teraz dostepne sa;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Słyszałem o sramach dobre opinie, ale ponoć 5.0 to porażka. Sprzedawca z pobliskiego rowerowego miał 5.0 na tyle i po przejechaniu na szosie 1500km piasta zwyczajnie padła, więc to raczej odpada. Chyba, że gość jakieś bajki opowiadał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Chyba opowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Pewnie kolejny sprzedawca nastawiony na Shimano Na Sramach 5.0/7.0 zrobisz spokojnie 20k km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Wczoraj właśnie sprzedałem 7,0 na Allegro - bardzo tanio :neutral: , ale gdzieś nówki widziałem w internetowym sklepie za 89 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Wczoraj polecono mi novateci. Co o nich sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.