MacGyver17 Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 W przyszłym tygodniu będe składał koło( do katowania dual itd) i niewiem jaką wziąsc obręcz doradzcie cos (cena do 100zł) Ja zastanawiałem się nad tymi nowymi z Dartmoora BLIZZARD'em i Crussherrem która bedzie lepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Nie wiem jakie składasz kółko ale mogę ci polecić moje http://www.allegro.pl/item92604387_k_przod...ylka_free_.html CENA DO UZGODNIENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGyver17 Napisano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Potrzebuje koło na tył nie na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ALEX DM24 lub Sun rhyno XL-z takimi mam dobre doswiadczenia i moge polecic w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobi Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 MacGyver17 Mam zaiste kolko 26" na sprzedaż - prawie nowe: - obrecz SunRims Mammuth (107zł) - piasta Woodman Bill LTC RSQ 36otworów (175zł) - szprychy DT Champion czarne (36x2zł=72zł) - mosiężne czarne nuple (36zł) - kaseta SRAM 5.0 11z-32z (75zł) - dętka Kenda DH (20zł) - opona Kenda K-Rad 60TPI (68zł) Kolo używane 1 miesiąc, gwarancja pisema (kupine u Arnika ) do 24.08.2006r, koło w stanie idealnym, ochronna czarna farba na obreczy malo naruszona, niedlugo kolo bedzie na allegro, jak widac nowe kosztuje - 553zł, ja swoje sprzedam za 480zł + zacisk Shimano LX Gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 tyle to bym dal za to kolo gdybys je sprzedawal jako nowe a Twoje jest uzywane i do tego jeszcze nie ma tak naprawde gwarancji-gwara zawsze jest na pierwszego wlasciciela IMO cena to maks 450zł z przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobi Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 szakq z tą gwarancją to nie jest prawda, rozmawiałem z Arnim i potwierdzil, że najważniejszy jest dla niego rachunek za kupione u Niego częsci, a właściciel go nie interesuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.