Gość laik gosia Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Hej, jak na razie w świecie techniki rowerowej nie odnajduję się. jednak ostatnio nieszczęście spadło na mój rower: FELT Q600 (2008 r.) z obręczą WTB DUAL duty xc. wczoraj bez pytania pewien człowiek wziął mój rower i wrócił z kapciem. powiedział, że wjechał na krawężnik i uszło powietrze. obręcz nie wygląda na rozcentrowaną, jednak chcę mieć pewność, że tak nie jest. chcę, aby wszystko było z moim rowerem tak jak przed tym zdarzeniem. jaką dętkę ma kupić, żeby wszystko pasowało. czy może jechać do serwisu?
Schwefel Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Jeżeli obręcz nie obciera o klocki hamulca podczas obrotu to wszystko jest w porządku. Co do dętki to w sklepie rowerowym doradzą jak pokażesz tą co masz. Ważny jest rodzaj wentyla. Rozmiar to 26 cali szerokość 1,7-2,1 cala.
Pytanie
Gość laik gosia
Hej,
jak na razie w świecie techniki rowerowej nie odnajduję się.
jednak ostatnio nieszczęście spadło na mój rower: FELT Q600 (2008 r.) z obręczą WTB DUAL duty xc.
wczoraj bez pytania pewien człowiek wziął mój rower i wrócił z kapciem.
powiedział, że wjechał na krawężnik i uszło powietrze.
obręcz nie wygląda na rozcentrowaną, jednak chcę mieć pewność, że tak nie jest.
chcę, aby wszystko było z moim rowerem tak jak przed tym zdarzeniem. jaką dętkę ma kupić, żeby wszystko pasowało. czy może jechać do serwisu?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.