naxxD Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z przednik kołem . Podczas hamowania na przedni hamulec dziwnie się wygina na bok .(w storę tarczy ) Wiec chciałem was zapytać co może być przyczyną . Niżej Podaję Filmik z hamowaniem . Filmik: http://www.sendspace...bdc8dd80a65e0b5 Pomoże ktoś.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Wrzuć na jakiś inny serwer. I przy okazji, jaki masz widelec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Nie bangla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naxxD Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Za bardzo się nieznam na czesciach rowerowych . Ale na widelcu pisze : SpeedLock xcr . A z hostingiem może byc problem, ponieważ to tej aferze z ACTA dużo hostingów się wycofalo... Ale poszukam innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
windforce Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z przednik kołem . Podczas hamowania na przedni hamulec dziwnie się wygina na bok .(w storę tarczy ) Wiec chciałem was zapytać co może być przyczyną . Niżej Podaję Filmik z hamowaniem . Filmik: http://www.sendspace...bdc8dd80a65e0b5 Pomoże ktoś.? Dokręć tarczę i zacisk jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 speedyshare.com działa jak należy, bez żadnych kont premium. XCR zbyt sztywny nie jest, musisz się z tym pogodzić. A z hamulcami tarczowymi lubi łapać luzy. Szczególnie, jeśli masz tarczę 180mm lub większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Tak jak napisał windforce spróbuj dokręcić zacisk przedniego koła. To jest najprawdopodobniejsza przyczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naxxD Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ok. Już wiem jak to naprawić. Dziękuje. :] Sprawdzilem zatrzask dochodzi do pewnego momentu i puszcza muszę go wymienić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.