Skocz do zawartości

[ Euro 2012 ] Kto wygra mecz otwarcia ?

ProCombat

Euro 2012  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra mecz otwarcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja nie jestem pesymista, jestem realista.

jak on chce wygrac mecz sie broniac? wolnym obraniakiem? blaszczykowskim z lewym? to sie nie uda...no chyba, ze murawski zagra mecz zycia...

Napisano

czy tylko ja mam niedosyt, ze smuda nie probowal wygrac tego meczu i przycisnac w koncowce?

pilka nozna to nie lyzwiarstwo figurowe gdzie liczy sie styl, tu sie liczy wynik...

Napisano

Nasi rodacy naprawdę mnie zaskakują, jak potrafią wszystko poprzestawiać z pozytywu w negatyw. Mamy ogromną, ogromną szansę na wyjście z grupy. Trzeba tylko wygrać z dość słabymi Czechami. Nie ma co kombinować, to faza grupowa - wiekszość zespołów wychodzi w ostatnim meczu. A my jesteśmy w rewelacyjnym miejscu patrząc przez pryzmat statystyk sprzed mistrzost. Z jakiegoś powodu nasza drużyna jest daleeeeeeeeeeeko za ostatnią z rankingu FIFA na tych mistrzostwach. A jednak jesteśmy cały czas w grze i IMHO z ogromnymi szansami.

Ja tam się bardzo cieszę z wczorajszego meczu, gry i wyniku.

P.

Napisano

Chcieliśmy dobrze, niestety wyszło jak zwykle. To jest chyba jedyny adekwatny komentarz.

Żal mi Rosjan bo w meczu w Czechami pokazali klasę, a reszta grupy grała niestety mizerię na remis, na przytrzymanie.

Napisano

Wyszedł nasz Polski duch.

Chłopaki grali przez 30 min, potem kręcili się wokół Czechów.

Chapeau bas, dla wspaniałego Smudy. Skoro coś działa to po co to zmieniać... :wallbash:

Napisano

Wyszło jak zawsze to racja. Ale piłka na wyższym poziomie niż dotychczas. Jak dla mnie w tym roku było bardzo dobrze, zabrakło troszkę szczęścia. Gdyby nie Čech, było by 3:1, tylko on ich uratował.

Napisano

Polskiej pilki nie sledze, dla mnie wszystkie twarze, nazwiska w skladzie to nowosci. Wyjatek Smuda i Szczesny.

Ale fakt, trzeba przyznac, ze cost tam chlopaki graja. Gdydy jeszcze to "cos", z 30min, przedluzyc do 90....

Ta sama historia byla z Grecja. W UK tv, po pierwszej polowie wczorajszego meczu, jednomyslny komentarz, polacy byli lepsi i jak ktos ma wygrac to wlasnie Polska. Druga polowa, kompletne zero, z wyjatkiem zamieszania pod bramka Czecha w doliczonym czasie.

Tak naprawdę, to kto liczyl ze wyjdziemy z grupy.....?

Ja stawialem na Rosje i Czechy.

Napisano

Panowie, nie oszukujmy się, nie jest lepiej. Wstyd, tyle czasu mieliśmy na przygotowanie drużyny. Rozwalają mnie teraz kwejki i inne tego typu obrazki:

8f71eaffb0d2573cbb1d5df6608a3909.png?1339880974

No za co ja się pytam dziękujemy? Każda drużyna gra do końca i od czasu do czasu przez przypadek strzeli bramkę, nawet San Marno. Fakt, wszyscy przed euro mówiliśmy, iż nawet z grupy nie wyjdziemy, ale tak naprawdę każdy z nas gdzieś tam w sobie wierzył, że zajdziemy nawet do finału. Ostatecznie ostatnie miejsce w grupie, najsłabszej grupie dodajmy.. Jednak nasza pozycja w rankingu fifa jest miarodajna. Brak słów, dopóki całej elity Grzesia L. oraz całego PZPN nie wywali się na zbity pysk i nie stworzy na nowo, nic się nie zmieni w polskiej piłce..

Napisano

Dzisiaj dołączy drugi gospodarz i będzie po KOKO i razem z Ukraina można będzie iśc na pivko i vodko.

Napisano

Dzisiaj dołączy drugi gospodarz i będzie po KOKO i razem z Ukraina można będzie iśc na pivko i vodko.

Bardzo niesprawiedliwie, Ukraina pokazała, iż gra skuteczną oraz efektowną piłkę - odpadli tylko i wyłącznie dzięki decyzji sędziów. Zasłużyli sobie w 100% na awans.

Co do naszej wspaniałej reprezentacji - wszystkim wiernym kibicom polecam poczytać parę słów Bońka w wywiadzie dla super expressu:

"Super Express": - Jak się panu podobała konferencja prezesa PZPN? Niezłe kwiatki teraz wychodzą...

Zbigniew Boniek: - Najchętniej nie ruszałbym tego tematu. Ale k..., co to jest?! Co ja usłyszałem?! Że piłkarze mają dostać pół miliona euro do podziału? Ja się pytam - za co? Za te dwa remisy, które nic nam nie dały?! A Franek Smuda ma otrzymać dodatkowo 500 tysięcy złotych? Przecież to wszystko jest chore!

- Tutaj wina PZPN jest chyba mniejsza, to piłkarze chcieli premii bez względu na to, czy wyjdą z grupy, czy nie.

- I to jest dla mnie żenujące. To katastrofa. Czyli co? Czuli pismo nosem? Przeczuwali, że mogą nie wyjść z tej grupy? A do kamer tak ładnie mówili, że powalczą. A ja teraz słyszę, że nie zgodzili się na większe pieniądze za awans, tylko chcieli kasy niezależnie od wyniku. Co więcej, słyszę o jakiejś Radzie Drużyny, że to ona ma dzielić pieniądze. Piłkarze są po to, aby zapierdzielać, a nie jakieś związki zawodowe tworzyć. Żenada!

- A co do samego EURO. Który zespół zrobił na panu największe wrażenie?

- Polska.

- Proszę nie żartować.

- No dobrze, ale skoro przegraliśmy EURO z kretesem, a ja zewsząd słyszę, że mamy świetny zespół i tak dalej, to co mam powiedzieć? Widocznie nie czas na krytykę. Społeczeństwo wybaczyło piłkarzom. OK, możemy mówić, że nie tylko my szybko odpadliśmy, ale i taka potęga, jak Holandia, pojechała po fazie grupowej do domu. Ale im przynajmniej gole strzelały takie gwiazdy jak Mario Gomez czy Cristiano Ronaldo. A nam?

http://gwizdek24.se.pl/euro-2012/grupa-a/zbigniew-boniek-o-reprezentacji-zachowanie-pikarzy-jest-zenujace-wywiad_264379.html

Dziękuję, dobranoc

Napisano

A że wódki nie lubię.... ;) Choć gdybyś wstawił Beherovkę... Najlepiej w towarzystwie dobrego absyntu i czeskiego piwa... ;) Wtedy to podać CR7 i Czesi mieliby zwycięstwo w kieszeni. :) A tak, wyszło jak wyszło..

Well, nie oszukujmy się, Czesi i Grecy grali w ćwierćfinałach, bo ktoś z grupy A po prostu MUSIAŁ w nich grać....

P.

Napisano
nie oszukujmy się, Czesi i Grecy grali w ćwierćfinałach, bo ktoś z grupy A po prostu MUSIAŁ w nich grać

czemu czas przeszły ?? co będzie jak grecy zaprezentują swój beton i wygrają jakimś cudem ??

• 2 tygodnie później...
Napisano

Buuu ale nuda, znowu hiszpance :sick: Chociaz, trzeba im przyznac, ze graja zajefajnie i tworza historie. Tego przed nimi nikt nie dokonal.

50% sukcesu to Chelsea :thumbsup: , Roman najchetniej kupilby caly sklad hiszpanski, razem z Del Bosque, sprzedawalby bilety w kiosku :laugh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...