Skocz do zawartości

[ Euro 2012 ] Kto wygra mecz otwarcia ?

ProCombat

Euro 2012  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra mecz otwarcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Było blisko :) Tylko wydaje mi się, że z Grecją mieliśmy największe szanse. Z Czechami nie będzie tak łatwo a z Rosją... no pożyjemy zobaczymy :)

Napisano

Po meczu Rosji z Czechami ciężko być optymistą :unsure: A tak swoją drogą to piękny mecz zagrały obie drużyny w przeciwieństwie do ciągle wywalających się Greków, za wszelką cenę chcących wymusić wolne i karne.

Napisano

Wiem, ze po meczu każdy może być mądry, ale już przed meczami mówiłem, że paradoksalnie Grecja może być najtrudniejszym przeciwnikiem, bo najbardziej... nieobliczalna. Raz grają świetnie, raz słabo. Zresztą, pamiętajcie, że w 2004 też wszyscy ich zlekceważyli, a oni wygrali turniej, dwukrotnie lejąc Portugalię - gospodarza.

Rosja pokazała siłę, ale oby jej wystarczyło tylko na jeden mecz :)

P.

Napisano

ojjj na to że im sił zabraknie bym nie liczył. Ograli Włochów, teraz ograli Czechów. Co tu dużo gadać - świetna piłka....

A co do nas.. hmm.. bądźmy realistami - jesteśmy jednym z najsłabszych zespołów na Euro i ....koniec.

Napisano

Realistą się jest łbem, a kibicem sercem, a to nie zawsze idzie w parze ;P

Oczywiście wiem, jaką siłę, a właściwie "siłę" ma polski zespół. Bez Trójkąta dortmundzkiego i ułożonych "przyszywanych" (oni może nie są wybitnymi piłkarzami, ale widać w ich grze to, czego nie mają, lub mają w minimalnej ilości nasi rodzimi kopacze - choćby wyszkolenie).

Wiem, że na takiej a nie innej pozycji w rankingu FIFA nie jesteśmy przez przypadek. Wiem, że mamy tylko jednego napastnika, a w obronie, nie oszukujmy się, namiastkę graczy. Jedyne co, to Polska bramkarzami stoi. Musi, bo inaczej byli byśmy świadkami wyników jakich świat nie oglądał.

I wiem, że jedyny argument w meczu z Rosją na naszą korzyść jest taki, że tak chcemy. Ale, do pioruna, i tak mam nadzieję, że wkopiemy Ruskim :)

P.

Ps. I tak będę siedział w robocie podczas kolejnych dwóch meczy Polski...

Ps2. A nasi siatkarze jadą jak czołgi:)

Napisano

Ruscy sa do ogrania, nie maja obrony...srodkowi obroncy maja ten plus, ze celnie potrafi wybic. w zasadzie nie pokazali nic ciekawego poza kontrami, ale to co zagrali Czesi to dramat, beda chlopcami do bicia w tej grupie.

najtrudniejszy mecz za nami, twierdzilem przed mistrostwami, ze Grecy sa najmocniejsi w tej grupie i chyba mialem racje. przekonamy sie o tym we wtorek.

o Smudzie nie bede sie wypowiadal, lezacego sie nie kopie

Napisano

2-0 dla Niemców i 3-1 dla Holandii :) Mam nadzieję że w następnych meczach trener Smuda zdąży zrobić zmiany jak nie będzie szło dobrze :whistling:

Napisano

Oj tam, oj tam. Euro w Polsce już się pewnie nie zdarzy, a następne dopiero za cztery lata więc się kilometry nadrobi :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...