Lider66 Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Witam:) Mam zamiar pospawac ramke i zastanawiam sie czy wysłac ja do Mielca / Zumbi lub wybrac inneg o sprawdzoego spawacza (mile widziane propozycje) czy moze załatwic to na własna reke gdyz mam spory dostep do zrobienia sobie różnych wstawek i wzmocnien z alu:) Mile widziane ewentuale alternatywy:) Prosze o szybką i dokładna odp:) Rama to Jamis Parker 2 a to foto pekiecia https://picasaweb.google.com/1180750704 ... 0892383298 Pozdrawiam!
Mod Team mrmorty Napisano 8 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2012 Na start - poprawiłem tytuł by nie naruszał zasad pisania na forum, to raz dwa - Mielec - nigdy w życiu a raczej zawsze w rzyci!!! Miałem ogromną nieprzyjemność w ciągu ostatniego pół roku składać dwa rowery na ramach zamawianych w ich zakładzie. Człowiek podaje geo, długości rurek, kąty i przekroje a tu przychodzi wałek jakich mało! Rama Mateusza to było totalne nieporozumienie, bo jak można "spier... owsiankę"(popularny cytat z filmu Death Race) - musiałem wklejać suport a wcześniej lekko rozwiercić, bo mufa suportu była owalna (sic!) Nie dało się inaczej. Druga rama miała owalną rurę podsiodłową i na chama trzeba było wbijać zacisk. Więcej nie napiszę bo już mnie nosi... Mielec - a w rzyci
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.